Er zit meer in de de LC-Wide dan je (door de zoeker) ziet

2

Ik heb tot nu toe nog maar een paar rolletjes volgeschoten, maar er zit duidelijk meer in de LC-Wide dan de zoeker laat zien. HIj is breed, hij is scherp, hij is snel, hij is klein en hij maakt zonder gedoe analogische meesterwerken.

De mensen van Lomography hebben behoorlijk wat tijd gestoken in de ontwikkeling van deze stoere jongen. Het duurt een tijdje om uit te vogelen hoe een 17mm lens met bijna perfecte rechte lijnen in een compacte camera past die je in je achterzak kan stoppen.

Foto’s hiermee maken is simpelweg geweldig! Met maar twee focus-standen en een volautomatische sluiter is het bijna lastig het moment te missen of te eindigen met een slecht shot.

De LC-Wide zit vol met functies zoals halfframe, full frame en vierkant en de m/x-schakelaar voor meerdere belichtingen. Ik persoonlijk houd gewoon van de eenvoud van de fullframe 35mm en het af ​​en toe spelen met het meervoudige belichtingen-knopje.

Weinig licht, langzame film = geen probleem

Vanuit het oogpunt van een rat

Dubbele belichtingen

Driedubbele belichtingen

In de zon

Uit de zon

Reflectie

Haarscherpe lens!

Er komt geen einde aan

THE FUTURE IS WIDE

De Lomo LC-Wide is uitgerust met de nieuw ontwikkelde 17mm Minigon Ultra-Wide Angle lens. Deze wonderlijke 35mm camera is je perfecte maatje als je op foto-expeditie gaat. Opvallende kleuren, verbazingwekkende verzadiging, enorme contrasten – de Lomo LC-Wide heeft het allemaal.Bovendien is deze camera erg veelzijdig: je hebt keuze uit maar liefst drie beeldformaten. Met de LC-Wide, nu verkrijgbaar in onze Shop, zal je fotografische ervaring nooit meer hetzelfde zijn.

written by adamscott on 2012-01-10 #gear #review #adam-scott #uk #netherlands #nederland #dutch #holland #staff-review #lomography-uk #nld #lc-wide #lc-w #recensie
translated by pinkpix

2 Comments

  1. elvis
    elvis ·

    I WANT ONE , NOW !!! :-)

  2. pinkpix
    pinkpix ·

    @elvis Ik hou ook echt van mijn LC-Wide! Van t weekend t tweede en derde rolletje ingescand en ik ben helemaal verliefd. Duidelijk de investering waard!

More Interesting Articles