Een vreemdeling op de foto - wees niet bang en vraag het gewoon!

Omdat wij fotografen zijn, kijken we op een andere manier naar onze omgeving. Alles is een potentieel onderwerp. De scènes die op onze foto’s verschijnen, bestaan al en het is onze taak om ze te vinden en op film te zetten. Soms is het potentiële onderwerp een vreemdelig en zijn we te bang om een foto te maken. Als je over deze angst heen wilt komen, is dit een handige tipster voor je!

De oplossing is zo eenvoudig dat het bijna stom klinkt. Maar het kan de manier waarop jij foto’s maakt voor altijd veranderen.

Dit is wat je moet doen:

  • Loop naar je ‘onderwerp’ en vraag hem/haar of je hem/haar mag fotograferen.
  • Als ze ja zeggen, neem dan een foto.
  • Als ze nee zeggen is het voorbij, maar dan ben je blij dat je het in ieder geval hebt geprobeerd.

Natuurlijk, het voelt altijd een beetje ongemakkelijk omdat je de persoon niet kent. Maar de resultaten zijn het waard. Mark my words!

En onthoud altijd: het ergste dat ze kunnen zeggen is nee! Ze zullen ‘nee’ zeggen als ze niet gefotografeerd willen worden. Dat is alles! Laat dit je nooit weerhouden om een geweldige foto te maken.

Heb gewoon vertrouwen en denk aan het resultaat. Laat een paar seconden ongemak je niet weerhouden van het maken van die geweldige foto! Zelf heb ik nog maar een paar portretten gemaakt van vreemdelingen gemaakt, omdat ik nog nieuw ben met lomografie. Maar ik ben toch blij met alle resultaten tot dusver.

written by ivan_the_terrible on 2012-01-04 #gear #tutorials #mexico #random #kunst #tipster #quickie-tipster #portretten #californie #vreemden
translated by nin90

More Interesting Articles