De LoMovember dagboeken

Negen moedige kerels aanvaardden de snoezige snor-uitdaging om een snor te laten groeien voor Movember. Ze kregen allemaal een Diana Mini en mochten per dag één foto nemen om hun snor-groeiproces vast te leggen. Check hier de stop motion-filmpjes van hun snoezige snorren!

Movember is een groeiend jaarlijks festijn om aandacht te genereren voor de gezondheid. Snorbroeders worden aangemoedigd hun snor te laten groeien en zo geld op te halen voor het goede doel, terwijl ze tegelijkertijd de aandacht trekken en iedereen doen lachen! Negen snorbroeders gingen de uitdaging aan en documenteerden hun snor-in-groei, met de kans om als de beste ‘Mo in Show’ gekroond te worden.

Hier zijn onze snor-strijders!

Tom Welland

Tom Smith

Thomas Bermudez

Stu Bradley

Steven Higginson

Simon Miller

Nicolas Papaconstantino

Darren Riley

…en, onze Best in Mo Prize gaat naar ….

Ian Botterill!

Wat een snoezig snorretje! Ian mag een Diana Mini kiezen.

Proficiat aan alle snorbroeders! Laat de harige moeite niet voor niets geweest zijn. Denk eraan, je kan nog steeds doneren aan Movember.

De “Diana Mini”: http://shop.lomography.com/diana-mini is het ultracompacte kleine zusje van de Diana F+. Met deze camera maak je soft-focus, lo-fi foto’s op 35mm en wissel je makkelijk tussen vierkant en half-formaat shots. Koop nu je eigenn Diana Mini!

written by littlemisslove on 2011-12-30 #news #soho #movember #london #uk #lgs #diana-mini #the-netherlands #snor #nld #lomovember-diaries #dagboeken #ducth
translated by gdc

More Interesting Articles