De fotoclips van Lomography

Zoek je nog naar een leuke, creatieve manier om je foto’s op te hangen? Dan zijn de fotoclips iets voor jou! Erg makkelijk en vooral met eindeloos veel mogelijkheden!

De fotoclips van Lomography komen in een verpakking van 100 stuks en kosten 8,90 EUR. Dat is dus, inderdaad, net geen negen cent per fotoclip… Dat lijkt me vrij kostelijk voor wat het is, maar desalniettemin, zijn ze echt wel leuk!

Veel kan je er niet echt over schrijven, aangezien het simpele stukjes plastic zijn met gekartelde openingen langs weerszijden die dienen om je foto’s in te schuiven. Het voornaamste is dat je er je foto’s mee aan elkaar kan hangen. En dat kan je op vele verschillende manieren doen. Je kan zelfs 3D gaan! Hieronder enkele voorbeeldjes met een paar instant foto’s:

De waslijn- horizontaal: Hang aan elke foto die je op wil hangen een clip en hang ze dan één voor één aan een touw. Dat touw hang je op, et voilà…

De waslijn- verticaal: Jawel, het kan ook in de andere richting. Dan maak je steeds een lusje zodat de foto’s niet naar beneden schuiven.

De ijskastcollage: de foto’s aan elkaar hangen en een magneetje er tegen…

3D: Met de oranje clips kan je hoeken maken!

De piramide: een brede basis met spitse punt, met de fotoclips kan je alles!

En dat zijn nog maar enkele voorbeelden… Creatieve geesten kunnen er vast nog veel meer mee doen! Moest je beslissen zelf de fotoclips te kopen, houd ons dan zeker op de hoogte van jouw bouwconstructies!

Met de Fotoclips kan je jouw lomo foto’s ombouwen tot ieder willekeurig kunstwerk. De 2D Fotoclips zijn voor beginners, en de 3D Fotoclips kan je koppelen aan de 2D Fotoclips voor een extra dimensie aan het geheel. Maak je klaar voor multi-creatieve mogelijkheden met de Fotoclips van Lomography!

written by gdc on 2011-12-29 #gear #review #3d #dutch #fotoclips #nederlands #nld #creatief

More Interesting Articles