Trees

Onderwater inkt fotografie: Mark Mawason's serie - 'Aqueous Fluoreau'

1

Fotograaf Mark Mawson heeft deze geweldige foto’s gemaakt waarbij hij verf in water laat druppelen. De foto’s zijn onderdeel van zijn serie ‘Aqueous Fluoreau’.

De foto’s van de serie ‘Aqueous Fluoreau’ komen van Behance.net

Mark Mawson heeft een interessant portfolio. Onderdeel van zijn werk is de serie ‘Aqueous Fluoreau’. Dit is een reeks van onderwater inkt foto’s waarbij hij verf in een watertank laat druppelen en vervolgens snel de vele patronen die de verf maakt fotografeert.

De foto’s van de serie ‘Aqueous Fluoreau II’ komen van Behance.net

Deze verbluffende foto’s van trillende, rokerige kleurenpatronen blijven interessant om naar te kijken. Des te langer ik ernaar kijk, des te liever ik ernaar wil blijven kijken. Luisterend naar de Japanse, psychedelische garage band: Speed, Glue & Shinki versterkt mijn interesse voor de foto’s. Het is alsof je naar de wolken kijkt en er een figuur in probeert te ontdekken.

De foto’s van de serie ‘Aqueous Fluoreau’ komen van Behance.net

Kijk voor meer Mark Mawson kunstwerken op zijn website:markmawson.com.

written by nyebe on 2011-12-29 #news #art #underwater #kunst #colors #paint #colorful #photography #netherlands #ink #nederland #dutch #holland #fine-art #fotografie #kleuren #nld #onderwater #kleurrijk #mark-mawson #verf

One Comment

  1. saskiaboer
    saskiaboer ·

    maar hoe DOET ie t!?

More Interesting Articles