LomoMatrix Caracas

1

De Lomography community van Venezuela heeft op een mooie zaterdagochtend in het zonnige Caracas de eerste LomoMatrix van hun land gemaakt. Bekijk hier het resultaat!

Op 5 november 2011 heeft “Los LomoLocos” – de Lomography community van Venezuela – zich met maskers, fietsen, hoedjes en paraplu’s verzameld om de eerste LomoMatrix Caracas te maken. Al vroeg in de ochtend arriveerden de meesten op de plek waar het allemaal ging gebeuren: een van de meest belangrijke universiteiten van de stad (UCV). Met een warme, felle zon aan de hemel werd het tijd om eens goed aan de slag te gaan met de Lomography camera’s! De LC-A, Diana, Diana Mini, Holga 135BC, Colorsplash, Splitcam en Fisheye zijn een paar van de analoge koningen die gebruikt werden.

Zelf ben ik die dag begonnen met het maken van een paar portretten van mijn Lomography-vrienden die de briefjes met letters voor de LomoMatrix Caracas vasthielden:

Daarna maakte ik een paar spontane foto’s voor mijn eigen collectie. Hieronder staan een paar van de foto’s die ik gemaakt heb. (De foto’s waar ik zelf op sta, het meisje met de rode jurk, zijn gemaakt door een van mijn vrienden):

Uiteindelijk hebben we alles laten ontwikkelen. Mijn vriend erikazambrano (medeproducent van de LomoMatrix) heeft ze ingescand. Toen ik de resultaten binnenkreeg, heb ik een paar avonden besteed aan het uitzoeken van de foto’s en er een verhaallijn bij bedacht. Ondertussen vond mijn vriendin Carolina de perfecte muziek voor de film: “Abriendo Los Ojos”, van de Venezolaanse muzikant Dolli (luister hier naar zijn muziek) waar wij bevriend mee zijn en die dus ook toestemming gaf het nummer te gebruiken! Mijn vriend Diego maakte de videobeelden en het enige wat ik hoefde te doen was alles in elkaar zetten – het was mijn eerste video! -

We hadden ook een wedstrijd georganiseerd. De winnaar heeft een paar Lomography sleutelhangers en een speciale tentoonstelling bij één van de belangrijkste fotografiescholen van Caracas – La Escuela Foto Arte – gewonnen.

Ik hoop dat iedereen de film gaaf vindt want we hebben onze ziel en zaligheid erin gestoken!

Tadaa – daar is ie! Geniet ervan!

written by aguigabriela on 2012-01-02 #videos #lifestyle #video #lomo #lomography #netherlands #nederland #dutch #holland #caracas #venezuela #lomomatrix #nld #lomomatrix-caracas
translated by marissa

One Comment

  1. aguigabriela
    aguigabriela ·

    ¡Gracias por la translation!

More Interesting Articles