Lomography kerstavond - achter de schermen

Ben jij benieuwd hoe “Lomography kerstavond” – de analoge film is gemaakt? Lees hier alle details over de preproductie, productie en postproductie!

Op een dag kwam horaciorv, de kerstfanaat, met een geweldig idee: “We moeten met de Lomokino een analoge kerstfilm filmen!” Hij begon te brainstormen en pastte een traditioneel kerstverhaal aan. Hieruit ontstond een script die met 35mm film uitgewerkt kon worden.

Hij sloot zich aan bij een geweldig Lomoteam (susielomovitz, makny, cripeka, pasqualecaprile, Nachete) en samen begonnen ze aan de preproductie: rolverdeling, kostuums, locaties, rekwisieten en beeldkaders… Bekijk hier het storyboard van de film:

Op de filmdag stond het team klaar bij de Lomography Embassy Store Argensola (Madrid) om aan de slag te gaan en vooral ook een toffe tijd te hebben. Kijk hier naar een paar foto’s die op de set zijn genomen:

Acht rolletjes Lomography CN 400 film, een LomoKino camera, een goede flitser, een beetje nabewerken, geluidseffecten en veel enthousiasme later was er een vette analoge kerstfilm ontstaan: “Lomography kerstavond”!

Bekijk hier de film!

Fijne analoge kerst! Ho ho ho!

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography film camera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de microsite, bekijk filmpjes en begin jouw carriere als analoge regisseur vandaag nog!

2012-01-01 #lifestyle #analog #holiday #film #35mm #analogue #behind-the-scenes #movie #camera-reviews #lomo #lomography #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #making-off #lomokino #lomo-christmas-eve #lomography-kerstavond #achter-de-schermen
translated by marissa

More Interesting Articles