De eerste LomoKino rumble!

Jaaaaaaaa, daar is hij dan! De aller eerste LomoKino rumble In onze moderne tijd worden we eigenlijk allemaal ineens een soort Frans Bromet. We leggen het heden vast zodat het de geschiedenis wordt. Lees verder om te zien hoe jouw documentaire een stukje waardevolle geschiedenis kan worden!

Credits: satomi

Heb jij onlangs nog een kijkje genomen op Lomography locaties pagina? Met jouw hulp willen we dit deel van het online magazine een archief van documentaires samenstellen. Toffe locaties vastleggen in film is gewoon enorm belangrijk en de enige mensen die we echt vertrouwen om dit goed te doen, zijn jullie, de lomografen onder ons! Deel jouw locaties met de hele wereld!

Wat moet je doen?

Vertel een verhaal over de plek waar jij woont. De film die je schiet moet een beeld geven van jouw stad, straat, dorp, cultuur, camping of andersoortige omgeving. Het moet iets zijn wat je door wilt geven. Iets waarvan je hoopt dat over 100 jaar een archeoloog de boel op graaft en denkt, verdomd, dat is boeiend!.

Een plot hoeft het niet te hebben, mag wel, maar we willen vooral jouw ‘locaties’ zien. Oh en voeg alsjeblieft een omschrijving toe en tag je filmpje met de locatie details. Dan kunnen andere lomograven (en die archeoloog over 100 jaar) er ook nog iets van leren.

Belangrijk: Dit is een internationale rumble. Om mee te doen kopieer en plak je de URL naar jouw LomoKino meesterwerk in een reactie op het originele artikel

Details:

  • 3 winnaars ontvangen 10 piggies per persoon.
  • Film/Camera type: Elke soort film, als het maar geschoten is met de LomoKino.
  • Upload Limiet: 3 LomoKino filmpjes.
  • Meta data moet compleet zijn (camera, film, locatie & 3 tags)
  • Verder: Je mag audio aan je filmpje toevoegen, alleen zorg er wel voor dat je het recht hebt om het geluid te gebruiken!
Credits: vicuna

written by soundfoodaround on 2011-12-27 #news #history #competition #rumble #locations #nl #netherlands #dutch #holland #nld #vertaling #lomo-kino-rumble #documentors #story-telling #lomo-kinom
translated by pretletterp

More Interesting Articles