Proeven met Lomography en Essen magazine!

Essen – een magazine boordevol voedsel en drinken – is samen met Lomography gaan zitten voor een hapje en een drankje. En weet je wat wij bekokstoofd hebben? Een hele smakelijke rumble!

Foto door Elisa Magnini voor Essen met een LC-A

Er is geen ontkomen aan, voedsel is een integraal deel van onze dagelijkse bezigheden.

Van authentieke familierecepten tot nieuwe probeersels, we zijn gek op de geur, smaak, textuur en kleur van voedsel. Soms om alleen even te genieten en soms omdat we gewoon honger hebben.

Essen I A taste Magazine laat zich inspireren door voedsel. Niet alleen de smaak en de geur, maar zeker ook de esthetiek van voedsel.

Over de hele wereld verbroederd voedsel ons met elkaar. We eten bij trouwerijen, geboortes, begravenissen, maakt niet uit welke gelegenheid en we hebben een gerecht er voor. Zo gaat het ook met fotografie. Het is een integraal deel van ons leven en het brengt mensen samen, net als Lomography doet!

Inspiratie in plaatjes

Wat willen we? Dat jij de keuken in duikt en aan de kokerel gaat. Maak foto’s van je mooiste gerechten, meest boeiende ingrediënten en de prachtigste toetjes. We willen het beeldscherm af kunnen likken omdat het er allemaal fabeltastisch lekker uit ziet!

Lasciati ispirare da queste immagini
Details
  • Film/Camera Type: Alle analoge toestellen en films, zonder dat er iets gefotoshopped is.
  • Upload limiet: 5 foto’s
  • Minimale afmetingen: 768px in hoogte of breedte
  • Meta data compleet (camera, film, locatie, minimaal 3 tags)

Prijzen

Bonus: Essen I A taste Magazine zal een shoot wijden aan de mooiste foto’s en hun koks!

Essen I A taste Magazine en Lomography staan nu al te watertanden. Verblind ons met je mixer en maak een plaatje om je vingers bij af te likken!

Let’s start the LomoCooking!

Let op! Dit is een internationale Rumble, daarom vragen we je om hier je foto’s in te sturen!

written by biri on 2011-12-26 #news #competition #rumble #nl #netherlands #dutch #holland #nld #wedstrijd #vertaling #essen-taste-lomography-food-camera
translated by pretletterp

More Interesting Articles