Review van de Lubitel-sleutelhanger

Wil jij ook zo graag de Lubitel 166+? Maar heb je eigenlijk niet genoeg geld? Dan is hier een opkikkertje voor je. Ten eerst – je bent niet de enige… En ten tweede: gelukkig is er een kleine troost – de Lubitel 166+ sleutelhanger!

Ah, de"Lubitel 166+":http://shop.lomography.com/cameras/medium-format-cameras/lomo-lubitel-166. Zo’n leuke en mooie camera! Maar helaas, ook eentje die vrij duur is voor mij. Aangezien ik maar een arm studentje ben. Ik zal dus centjes moeten sparen en ongeveer 3214 jaar moeten wachten. In tussentijd heb ik gelukkig wel deze kleine schattige sleutelhanger! Zo ben ik toch wat minder verdrietig…

Oké, misschien overdrijf ik een beetje. Maar serieus, ik heb die sleutelhanger eigenlijk echt wel als een troostpakketje gekocht!

Ik kocht deze schoonheid in de Lomography Gallery Store in Amsterdam. De sleutelhanger is niet bepaald duur – slechts 5 euro. Daarvoor krijg je dan niet alleen de hanger, maar ook een leuk metalen potje met deksel. Die kon ik echt niet weggooien! Ik vond die te leuk. Dus besloot ik er een nieuwe bestemming voor te zoeken. En voila, nu gaat ie mee op reis met mij, dan gebruik ik het om mijn oorringen in te bewaren! Handig, toch!?

Ik heb lang getwijfeld over waar ik de sleutelhanger zou hangen. Maar uiteindelijk had ik de knoop doorgehakt en gekozen voor men pennenzak. Natuurlijk zit ik nu tijdens de lessen steeds weer te dagdromen. Dus misschien was dat toch niet echt zo’n goed idee? Hmmm….

Goed, aangezien dit een review is over de sleutelhanger, kan ik best een paar goede en wat mindere goede zaken opsommen.

Pros:

  • Hij is zo schattig
  • Hij is goedkoop
  • Hij lijkt echt op de Lubitel 166+, natuurlijk wel een kleinere versie daarvan…

Cons:

  • De sleutelhanger heeft geen grote ring maar een klein dingetje (ik weet niet hoe zo iets heet, maar je kan het wel zien op de foto’s!). Daardoor kan je het misschien toch niet overal hangen waar je het zou willen?

Maar dat is echt het enige negatieve wat ik kan bedenken. De Lubitel sleutelhanger is dus echt wel een must-have voor alle Lubitel-lovers!

Je favoriete camera’s zijn nu in het klein uitgebracht – de sleutelhangers! Gebruik ze als een leuke sleutelhanger of laat ze bungelen aan je mobiele telefoon of camera! De Lubitel 166+, LC-A+, Diana F+, en Fisheye No.2 sleutelhangers zijn nu te koop in de Lomography Online Shop.

written by gdc on 2011-12-22 #gear #review #cute #small #lubitel-166 #cheap #lomography #dutch #keychain #user-review #requested #nld #key-chain
translated by gdc

More Interesting Articles