Hoe je snel en makkelijk foto's instuurt voor wedstrijden

Het is soms best moeilijk om de foto die je wilt indienen voor een rumble te vinden via de zoekbalk onder het wedstrijdartikel (zelfs het beschrijven is ingewikkeld). Maar er is gelukkig een makkelijkere manier. Lees verder en ontdek hoe simpel het kan zijn!

Soms is de optie om via het artikel foto’s in te sturen niet zo effectief en makkelijk. De kleine zoekbalk kan lastig zijn om te gebruiken, het zoeken op tag werkt niet, de foto is niet getagd, je kan de titel niet herinneren, het web is langzaam… In deze gevallen gebruik ik een alternatieve methode:

  • Ik zoek de foto die ik wil indienen voor de wedstrijd op in m’n LomoHome. Dit is meestal makkelijker, omdat ik weet waar ik moet zoeken, ik weet in welk album hij zit.
  • Ik scroll een stukje omlaag naar de optie “Kies een wedstrijd/Select a competition”, aan de rechterkant van je beeldscherm. Je vindt dit onder het stukje “Populaire foto’s vlakbij” en “Lomo Locaties in de buurt”. Lager, lager… Ja, daar!
  • Als je op www.lomography.nl aan het surfen bent zie je de Nederlandse westrijden. Op de .com pagina vind je de internationale wedstrijden (en zo verder bij alle lokale sites).
  • Selecteer de wedstrijd die je wilt en klik op de knop “stuur deze foto in voor deze wedstrijd”.
  • Klaar! Verzonden.

Het werkt super, echt! Op het menu kun je zien welke wedstrijden actief bezig zijn en je kunt ook zien hoeveel foto’s je al hebt ingestuurd. Zodra je de limiet hebt bereikt, kan je geen foto’s meer indienen. Ik hoop dat deze tipster nuttig was!

written by susielomovitz on 2011-12-28 #gear #tutorials #rumble #tipster #netherlands #nederland #dutch #holland #subir-fotos #concursos #buscar #trucos-rapidos #nld #wedstrijd #foto-s #snel
translated by pinkpix

More Interesting Articles