Heb jij nog geen smartphone? Maak hem zelf!

Vind jij het ook zo irritant als er wéér aan je gevraagd wordt waarom je nog geen iPhone of Android telefoon hebt? Hoog tijd om het heft in eigen handen te nemen en er zelf een te maken. Of toch niet? Lees hier het hele verhaal.

Foto en illustratie van jenniferdaniel en haar moeder

Als je een artikel schrijft voor een website is het soms niet gemakkelijk een afbeelding te vinden die bij je verhaal past. Gelukkig hebben we hier op de Lomography website inmiddels zo bizar veel foto’s staan, dat je altijd wel iets vind dat bij je tekst past. Zoek maar eens wat op bij in de Foto rubriek. Zorg wel voor een eerlijke bronvermelding. Wel zo aardig voor de auteur van de foto.

De mensen van de New York Times vinden dit kennelijk nog aardig lastig. In een artikel over mensen met een aversie tegen technologische snufjes, kwamen we dit geweldige analoge kunstwerk tegen. Het blijkt dat er een grote druk is voor het blad om nieuwe illustrators op de pagina te introduceren. Check de weblog van de kunstenares voor meer informatie over de illustratie ‘Caveman Phone’.

written by gabysalas on 2011-12-24 #news #art #analogue #kunst #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #analoog #smart-phone #smartphone #rechten
translated by marissa

More Interesting Articles