Zet je LomoKino-film op de Lomography website

Als je LomoKino-film gemonteerd is, kun je hem met Vimeo heel gemakkelijk op de Lomography website zetten. Lees hier hoe!

De Lomography Movies pagina

Misschien heb je het al ontdekt. Meteen nadat we de LomoKino lanceerden, hebben we op de Lomography website een filmpagina aangemaakt. Hier kun heel gemakkelijk al je video’s met de rest van de community delen. Hoe? Door je LomoKino filmpjes op Vimeo te zetten en je Lomography met je Vimeo account koppelen. Volg de volgende stappen en ontdek hoe je in no time je video’s deelt!

  1. Kijk of je al een account hebt op Vimeo. If not, klik dan op account op Vimeo aanmaken.
  2. Om te voorkomen dat gebruikers de video’s van anderen laten zien, verzoeken we je om je Lomography en Vimeo account te koppelen. Om dit te doen moet je op de Lomography website ingelogd zijn. Ga naar je account instellingen en klik op het icoon dat je naar Vimeo brengt. Daar moet je ook ingelogd zijn (of je nu inloggen) en de koppeling goedkeuren.
  3. Ga nadat je je Lomography en Vimeo account met elkaar hebt gekoppeld naar het Movies gedeeltje van je LomoHome. Klik op de ‘Create new Movie’ (maak een nieuwe video)-knop – rechtsboven op de pagina. Er zal een lijst van al je Vimeofilmpjes verschijnen – hier kun je de video kiezen die je op Lomography wilt delen. Zo gemakkelijk gaat het!

Bekijk een paar van de video's die al op de Lomography website staan. Kijk ook nog even welke videoformaten Vimeo ondersteunt.

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography film camera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de Microsite,, bekijk filmpjes en begin jouw carriere als analoge regisseur vandaag nog!

written by tomas_bates on 2011-12-23 #news #film #analogue #sharing #movies #videos #lomo #lomography #netherlands #share #nederland #dutch #holland #lomography-com #nld #analoog #lomokino #filmpjes #video-s #delen
translated by marissa

More Interesting Articles