Alleen op 15 december - de Lubitel 166+ met 10%!

Alleen vandaag – maar liefst 10% korting op onze premium twin-lens camera – de Lubitel 166+! Gebruik de kortingscode 10OFF10 in onze online shop en cash die korting!

Credits: jennson

Een reproductie van deze klassieke Sovjet camera – de Lubitel 166+ combineert hoge kwaliteit foto’s met flexibiliteit. Met deze camera mislukt werkelijk geen enkel fotografisch meestewerk! Laat je niet afschrikken door het uiterlijk en al zijn knopjes, want met deze jongen kunnen ook de beginners en nieuwelingen in de wereld van Lomography eenvoudig de meest mooie middenformaat plaatjes schieten. Het mooie van deze reproductie is het feit dat je nu ook 35mm kleinbeeld film kan gebruiken, en dus niet vast zit aan het middenformaat film. Schiet kleinbeeld foto’s met sprocket gaatjes of zelfs hele panorama foto’s!

Zet dit meesterwerk in je winkelwagen en reken af met de kortingscode 10OFF10, en de 10% korting gaat van het totaalbedrag af. Wij sturen dan de Lubitel 166+ in no time naar je toe!

Lubitel 166+ Site

De Lubitel 166+ is een prachtige reproductie van de klassieke Sovjet camera. Het 60 jaar oude design is wereldberoemd en met de nieuwe functies die wij aan deze meester hebben toegevoegd, zijn jouw creatieve mogelijkheden eindeloos. Schiet middenformaat én kleinbeeld film en creëer zelfs eindeloze panorama foto’s. De Lubitel 166+ – nu beschikbaar in onze Online Shop.

written by tomas_bates on 2011-12-15 #news #advent-calendar-2011 #lubitel-offer
translated by mrmaart

More Interesting Articles