Een filmpje maken met de Supersampler

Toen Lomography de LomoKino uitbracht, was ik benieuwd wat je nou precies kon doen met die camera. Ik heb een hoop LomoKino-filmpjes bekeken en kreeg een idee. De LomoKino maakt stop-motion films. Iets wat ik met mijn Supersampler ook kan doen!

Ik ben fan van camera’s met meerdere lenzen omdat ik ervan hou hoe ze beweging vastleggen. Met die gedachte ik mijn achterhoofd wilde ik zelf een minimovie maken. Maar een minimovie is superkort en kan maar ongeveer een seconde bewegende film maken van een paar frames. Door de LomoKino kwam ik er achter dat je je eigen filmpjes kan maken met 35mm film. Ik zag dat er niet veel verschil was met de Supersampler.

Ik cropte een paar van mijn Supersampler shots en maakte er een film van. Dit zijn de foto’s die ik heb gebruikt:

Credits: fendyfazeli

En hier is het filmpje:

Ik heb iPhoto gebruikt om de afbeeldingen te croppen en iMovie om ze te bewerken. Je kan dit ook met andere multilens camera's doen, zoals met de Oktomat en de Actionsampler.

De SuperSampler, de koningin van de multilens camera’s, is nu ook verkrijgbaar in wit. Ze zet 4 achtereenvolgende panorama foto’s op een enkele 35mm foto vol met actie! Bekijk alle SuperSampler kleuren en versies in onze winkel!

written by fendyfazeli on 2011-12-23 #videos #gear #tutorials #film #camera #movie #tipster #supersampler #netherlands #nederland #dutch #holland #multilens-camera #nld #lomokino #fendyfazeli #filmpje
translated by pinkpix

More Interesting Articles