De tien populairste Lomography gadgets van de Maleisische lomografen

Het is alweer half december en dus bijna tijd om 2011 gedag te zeggen. Voordat we dit geweldige Lomography-jaar afsluiten, willen we nog even stil staan bij de tien populairste gadgets onder de Maleisische lomografen.

Waar zijn de Maleisische lomografen gek op?

# 10 La Sardina camera

Een camera in een sardineblikje? Deze parel van de Lomography camera’s rockt sinds juni kei en keihard! Een bizarre groethoeklens en MX knop voor super makkelijke meervoudige belichtingen. Kies voor het ruime sop en laat onze La Sardina camera de vetste vangst van dit seizoen worden. Er zijn inmiddels al tien toffe patronen om uit te kiezen dus je vindt er vast één die bij je past.

Foto van: i_fung

Online shop

Check hier de populairste foto’s van deze camera

# 9 Lomo LC-Wide

Eén van de meest waanzinnige nieuwe producten van het afgelopen jaar! Wat wil je nou liever dan de eigenschappen van de velbegeerde LC-A+ in combinatie met de nieuwe Minigon Ultra groothoeklens? Het is de perfecte partner voor al je Lomography missies!

Foto van: wennyfoo

Online shop

Check hier de populairste foto’s van deze camera

# 8 Fisheye No.2

Wie kan deze schoonheid nou weerstaan? Dit jaar hebben we hem uitgebracht in lekker veel nieuwe kleuren en designs. Deze schattige Fisheye is heus niet alleen geschikt voor meisjes, hij past ook bij lieve jongens.

Foto van: guitarleo

Online shop

Check hier de populairste foto’s van deze camera

# 7 DigitaLIZA 35mm Scanning Mask

Niet alle labs scannen lomografische prints zoals jij ze wilt hebben. Wil je bijvoorbeeld de sprockets van je Spinner 360 of Sprocket Rocket mee scannen? De DigitaLIZA is dan je redder in nood!

Foto van:":http://www.lomography.com/homes/dieresis

Online shop

Check hier de populairste foto’s die met de DigitaLIZA zijn gescand

# 6 Colorsplash flitser

Ga jen og leuke dingen doen tijdens kerst? En ben je nu al bezorgd over onderbelichte feestfoto’s? Maak je geen zorgen! Sluit deze compacte kleurenflitser aan op bijvoorbeeld je LC-Wide of LC-A+ en ga zorgeloos helemaal los met je camera. Kan het nog beter? Ja! Deze flitser past op bijna alle Lomography camera’s met een hot-shoe aansluiting!

Foto van: cruesi

Online shop

Check hier de populairste foto’s die met deze kleurenflitser gemaakt zijn

# 5 Lomo LC-A+
Heeft deze camera eigenlijk nog wel enige toelichting nodig? Auto-exposure, uitgebreide ISO-instellingen, bliksemsnelle focus en natuurlijk een MX knop voor je meervoudige belichtingen. De LC-A+ heeft het allemaal. Je collectie is dus eigenlijk niet compleet zonder een LC-A+.

Foto van: renaishashin

Online shop

Check hier de populairste foto’s van deze camera

# 4 Diana+ 35mm Back

Ben jij een groot fan van de geweldige, dromerige foto’s van onze plastic koningin – Diana F+? Dan zul je de 35mm foto’s die je ermee kan maken ook te gek vinden! Sluit de 35mm achterkant aan op je camera en geniet van de dromerigste momenten met sprockets!

Foto van: weechonghooi

Online shop
Check hier de populairste foto’s die met behulp van deze achterkant gemaakt zijn

# 3 Lomokino & Lomokinoscope pakket

Het is de hoogste tijd om alle regels te vergeten en zelf je eigen geweldige korte films te maken – met deze camera zijn 35mm films en je creativiteit het enige wat je daarvoor nodig hebt! Iedereen kan een regisseur zijn!

Foto van: eva_eva

Online shop

Check hier de populairste video’s van deze camera

# 2 Diana+ 20mm Fisheye Lens

Hou jij van 180 graden cirkelvormige beelden? Met de Diana+ Fisheye Lens kun je deze beelden creëren en de karakteristieke, dromerige kleuren en sfeer van de Diana + meepakken!

Foto van: lawypop

Online shop

Check hier de populairste foto’s die met behulp van deze lens gemaakt zijn

En… hij staat dan wel als laatste maar was toch echt de populairste!

# 1 Lomography Sprocket Rocket

Lanceer jezelf richting een nieuwe lomografische ervaring! Rock the sprocket look en dans op de beat van je eigen fotografische sound!

Foto van: eva_eva

Online shop

Check hier de populairste foto’s van deze camera

Bedankt! Voor een onwijs gaaf Lomography-jaar. We willen graag iedereen een geweldige kerst toewensen. Maak je klaar voor een nieuw, spectaculair, analoog jaar!

Vergeet niet onze Holiday Gift Guide te checken en neem dan gelijk even een kijkje naar onze adventkalender aanbiedingen!

written by eva_eva on 2011-12-14 #news #gadgets #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #la-sardina #maleisie #maleisische #top-tien #tien-populairste #lomography-gadets #maleisia
translated by marissa

More Interesting Articles