Experimenteren met meervoudige belichtingen in de LGS Amsterdam

Het was in de Lomography Gallery Store Amsterdam weer tijd voor een workshop over meervoudige belichtingen. Deze keer met een kleine groep en met redscale films – speciaal voor de feestdagen!

Onze tweede meervoudige belichtingen workshop begon op de tweede verdieping van de LGS met heerlijk kerstbrood die door CREWmember Stephan speciaal uit Duitsland was meegenomen. Onder genot van een lekker stukje kerstbrood hebben de deelnemers kennis met elkaar gemaakt en kon de workshop beginnen. De deelnemers konden kiezen uit de Diana F+, Fisheye en Diana Mini – alle drie camera’s die ze nog niet kenden.

Na de introductie – waarin werd verteld over de oprichting van Lomography, de website en de community – was het tijd om over verschillende technieken voor meervoudige belichtingen te praten. Vervolgens mocht iedereen zijn camera met een Redscale XR film rolletje laden. Op deze manier zouden er gegarandeerd bizarre resultaten behaald worden. Tijd om de kou in te gaan!

Na een wandeling van zo’n drie kwartier kwam iedereen weer terug om zijn handen op te warmen en de fotorolletjes in te leveren. Er was nog kans om de laatste vragen te spuien en toen het kerstbrood op was, werd het tijd om afscheid te nemen. Het was vet!

Lijkt zo’n workshop jou wel wat? Check dan vooral de evenementen kalender van december of de evenementen pagina van ons online magazine en geef je op!

Bekijk hier de foto’s die de crew heeft gemaakt:

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Telefoon: 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 19:00h
Maandag: 12:00h – 19:00h
Dinsdag: 11:00h – 19:00h
Woensdag: 11:00h – 19:00h
Donderdag: 11:00h – 21:00h
Vrijdag: 11:00h – 19:00h
Zaterdag: 11:00h – 19:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by paramir on 2011-12-13 #news #workshop #redscale #introduction #netherlands #nederland #dutch #holland #rotterdam #paramir #basic #nld #meervoudige-belichtingen #basis #introductie #roodtinten
translated by marissa

More Interesting Articles