Mephisto's december rumble

Voor de allerlaatste Mephisto Rumble van 2011 gaan we eens lekker tegendraads doen. Al die gesprekken over het gure weer, de kou en sneeuw laten we links liggen. De zon is het thema van deze westrijd!

Credits: mephisto19

Eigenlijk ben ik best egocentrisch. Voor mij zijn de maand december en de kerstdagen onherroepelijk verbonden aan sneuw en kou. Zo zien we dat in Duitsland namelijk. Maar wat is er lekkerder dan juist in die maand te denken aan die zonnige zomerdagen van een maand of 6 geleden?

Voor deze wedstrijd wil ik jouw mooiste ode aan de zon en de zomer zien!

Onthoud dat je een analoog toestel gebruikt moet hebben voor je foto (liefst een Lomo(graphy) toestel), de foto niet digitaal bewerkt mag zijn en je alle meta data (minimaal 3 tags, camera, filmtype en locatie) ingevuld hebt. Je mag maximaal 10 foto’s uploaden.

De winnaar krijgt 30 piggies en een speciale badge op zijn LomoHome! Zorg er dus voor dat je me verblind met zonnestralen!

written by cruzron on 2011-12-22 #news #summer #competition #rumble #contest #december #strand #nl #beach #netherlands #dutch #holland #licht #mephisto #zomer #zee #nederlands #zon #stefan #duitsland #nld #hollands #wedstrijd #vertaling

More Interesting Articles