Trees

Criminele rumble voor braverikken

Deze maand roepen we iedereen op om hun creativiteit te botvieren op mugshots. Je weet wel, van die voor en zijaanzichten van de politie waar menig Hollywood ster nogal brak op staat. We stellen het op prijs als je echter niet echt iets strafbaars onderneemt, behalve dan een misdadig goede foto in te zenden. Lees hieronder verder hoe je mee kunt doen.

Je kent ze heus wel van TV of uit de bladen. Van dronken idioten die op een driewieler weg proberen te komen van de politie, tot kindersterretjes die aan lager wal zijn geraakt en een rolletje drop hebben gejat. Elke mugshot heeft zijn eigen verhaal. Soms grappig, soms luguber en soms te raar om waar te zijn. In de rumble van deze maand roepen we jullie op om zelf een verhaal te maken door middel van een mugshot. Wees creatief, spring uit de band, bedenk een scenario en maak een foto van jouw boeventronie.

Details:
*Prijzen: 1 ppperboef krijgt 20 piggies en zijn 3 handlangers krijgen ieder 10 piggies. Daarnaast krijgen alle winnaars een speciale award badge op hun LomoHome.

  • Film/Camera Type: Iedere willekeurige analoge camera en film mag gebruikt worden. Zolang ze 35mm of 120 type film gebruiken en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd zijn.
  • Limiet: 3 foto’s per persoon. Dus maak het bijzonder!
  • Minimale foto afmetingen: Ingezonden foto’s moeten minimaal 768px in de hoogte of breedte zijn. Grotere afmetingen zijn natuurlijk altijd welkom.
  • De metadata moet compleet zijn (camera, film, locatie & drie tags).
  • Uiterlijke inzenddatum: 16 december 2011
  • Echte mugshots uit de bajes worden niet meegeteld ;p

Tip: Gebruik de half-frame setting op je Diana Mini voor deze foto’s! Daarmee kun je een voor en zijshot op een frame maken.

De Diana Mini is een ultracompacte, mini versie van de Diana F+. Deze kleine krachtpatser maakt dromerige lo-fi foto’s in 35mm formaat en je kunt er voor kiezen om zowel vierkant als half-frame afbeeldingen te schieten. Bestel hier jouw Diana Mini!

written by nyebe on 2011-12-20 #news #competition #rumble #photos #rumbles #contests #competitions #nl #netherlands #dutch #holland #nederlands #mugshots #nld #hollands #vertaling #boeven #bajes #slechterikken

More Interesting Articles