S-E-O-U-L Wedstrijd

Ook als je zelf nog nooit in Seoul bent geweest, heb je wellicht iets met deze waanzinnige stad. Voor de wedstrijd zijn we op zoek naar foto’s waarin de letters van S-E-O-U-L een hoofdrol spelen! Doe mee en wie weet win jij een trip voor 2 naar Zuid Korea, én een speciale La Sardina camera!

Voor het laatste deel van de Seoul om je heen wedstrijd willen we dat jullie denken in letters. Om precies te zijn de letters S-E-O-U-L. Met deze letters krijg je de naam van een prachtige stad waar deze hele wedstrijd om te doen is! We willen foto’s zien waar één van deze 5 letters de hoofdrol in speelt. Dat kan een enorme S op een poster zijn of de L in graffiti op de muur om de hoek. Maakt niet uit wat of waar je het vindt – zorg dat je het vast legt!

Ben je al eens in Seoul geweest? Dan is dit hét moment om je foto’s te voorzien van geotags en de mooiste LomoLocations, in te sturen van deze stad! Ze zouden zomaar deel uit kunnen maken van de Lomography City Guide Seoul die in 2012 uit gaat komen! Lees hier meer over het insturen van LomoLocaties.
Lees hier hoe je een LomoLocatie toevoegd.

Prijzen:
Voor elk deel van de wedstrijd zal er 1 winnaar zijn die een trip voor 2 personen naar Seoul wint en een speciale “Seoul editie” van de La Sardina camera (die pas in 2012 uit komt). Deze trip is inclusief minimaal 5 overnachtingen in Seoul, een retourvlucht en natuurlijk transport van en naar het vliegveld. Daarnaast zijn er ook 9 mensen die allemaal een speciale “Seoul editie” van de La Sardina camera winnen!

Spelregels:
Klaar om je foto's in te zenden? Zorg er in ieder geval voor dat je foto’s minimaal 1220 pixels in breedte / hoogte zijn. Je mag maximaal 10 foto’s inzenden per categorie. Lees de regels hieronder goed door en zorg er voor dat jij deze gewilde prijzen van Seoul Metropolitan Government en Lomography in de wacht sleept!

 • Blader door je foto’s en kies de foto’s die het beste passen bij deze wedstrijd
 • Film/Camera Type: Iedere willekeurige analoge camera en film mag gebruikt worden. Zolang ze 35mm of 120 type film gebruiken en niet digitaal bewerkt of gemanipuleerd zijn.
 • Deadline voor de inzendingen: 12 t/m 30 december 2011
 • Zorg er voor dat de foto’s in de juiste subcategorie geüpload zijn
 • Upload een foto niet vaker dan 1 keer, ongeacht de subcategorie. Doe je dit wel dan leid dit tot diskwalificatie
 • Geotag al je foto’s
 • Minimale afmeting: 1220 pixels in breedte of hoogte. Groter mag altijd!
 • Geen kaders, randjes, watermerken, etc.
 • Winnaars zullen eind 2011, begin 2012 naar Seoul reizen
 • Winnaars zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van documentatie om naar Seoul te mogen reizen (met name als je onder de 18 bent!). Regel je visum en zorg dat je paspoort geldig is
 • Winnaars worden via een blogpost op de Lomography website bekend gemaakt
 • Winnaars zullen bericht krijgen via hun LomoHome. Binnen 5 werkdagen moet je reageren of de prijs gaat naar een ander.

Meer over de Seoul om je heen wedstrijd

written by cruzron on 2011-12-19 #news #seoul #korea #competition #rumble #nl #lomography #netherlands #dutch #holland #nederlands #nld #hollands #vertaling #seoul-all-around-you
translated by pretletterp

More Interesting Articles