De beste LomoKino-video's van deze week

Te moe om uit je bed te komen? Wij hebben daar wel een goed middeltje voor. Waarom begin je de dag niet met een paar vette LomoKino-video’s? Dan kun je er weer vol tegenaan!

Een gecrosste diafilm is eigenlijk de norm voor lomografen die de verzadigde duivels omarmen. De te gekke kleurverschuivingen en tinten die ver boven het minimum worden versterkt, zorgen altijd voor de meest interessante foto’s. Het is niet dat alle lomografen kleurenblind zijn – we zien dingen gewoon liever net even anders.

De LomoKino is als een droom die uit komtt. In elkaar overlopende X-pro beelden die tot leven komen – kan het nog beter? Wij hebben een paar bijzondere voorbeelden voor jullie op een rijtje gezet:

Schaduwdans van frauspatzi

Een glimp van Guiapo van plasticpopsicle

Lomo(sampler)Kino video van opal

Bellen van nymphie

Heimwee naar jou van wedreamalone

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography film camera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de microsite,, bekijk filmpjes en begin jouw carriere als analoge regisseur vandaag nog!

written by fookshit on 2011-12-20 #news #videos #video #videos #netherlands #xpro #nederland #dutch #holland #recap #nld #lomokino #lomokinovideo #kinovideo
translated by marissa

More Interesting Articles