Één grote bende met Sinterklaas in de Gallery Store Amsterdam

Sinterklaas heeft ons land al weer verlaten, maar wij blijven nog heel even in de sinterklaassfeer met deze recap van het “kijk wie flits daar kinderen?!”-lomofeestje. Vers gebakken pepernoten, schoentjes gezet en een heus zoek-de-chocaladeletters-spel! Lees snel verder!

Sinterjos

Het was weer gezellig bij onze open haard in de Lomography Gallery Amsterdam! Met een lekker biertje, verse pepernoten en niet onbelangrijk – veel leuke menschen. Chocoladeletters lagen verstopt en na goed zoeken kregen de gelukkigen een lomografisch vindersloon, evenals iedereen die zijn schoen had gezet bij de open haard. De cd met sinterklaasliedjes werd al snel uit de cd-speler gerost en vervangen voor some serious music.

Credits: lomographybenelux

Zelfs Sinterklaas – niet te verwarren met Sinterjos – kwam nog even om de hoek kijken met zwarte Piet! Vanaf dat moment was het hek van de dam. Hij pakte zijn grote boek erbij (check foto!) en liep even na er lomografen in de house waren die zich wel netjes hadden gedragen in 2011.

Sinterjos en zijn grote boek

Daarna mochten de lomografen allemaal even op zijn schoot zitten.

Credits: lomographybenelux

De brutale vlegels onder het volk moesten onder de tabbert. Tja, dat krijg je als je met de ouwe sint gaat zitten klooien.

Credits: lomographybenelux

Nooit geweten dat die kindervriend zich ook zo kan gedragen. Benieuwd naar beeldmateriaal? Check deze foto’s hier beneden!

Aan iedereen die er niet was; volgend jaar weer een kans! Sinterjos heeft beloofd om dan weer een avondje te komen pilsen in de Gallery Store. Gezellig!

Credits: lomographybenelux

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 18:00h
Maandag: 12:00h – 18:00h
Dinsdag: 10:00h – 18:00h
Woensdag: 10:00h – 18:00h
Donderdag: 10:00h – 21:00h
Vrijdag: 10:00h – 18:00h
Zaterdag: 10:00h – 18:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by lgsamsterdam on 2011-12-07 #news #amsterdam #gallery-store #nederland #dutch #nederlands #sinterklaas #sint #feestje #nld #pepernoten #zwarte-piet #piet #schoen-zetten

More Interesting Articles