De half-frame feestdagen rumble!

De decembermaand is de maand van de feestdagen. Ben jij al klaar om flink te feesten? Wij in ieder geval wel! En daarom luiden we deze feestmaand in met een half-frame wedstrijd!

Foto van: maximum_b

De Diana Mini en Lomo LC-Wide zijn onmisbaar op een feestdag. Waarom? Er zijn extra veel leuke momenten om vast te leggen. Juist op deze speciale dagen is het vervelend om de hele tijd je fotorolletje te moeten verwisselen. Kies daarom voor 35mm en maak gebruik van half-frames! Op deze manier kan je 72 foto’s maken met één rolletje. Is dat niet vet?

Als je schiet in de half-frame modus kun je dus meer foto’s maken en het levert ook interessante resultaten op. Deel jouw half-frame avontuur met ons en wie weet win je één van de drie piggie-prijzen! De winnaar krijgt tien fijne piggies en de overige winnaars vijf. Dat wordt lekker shoppen in de online shop!

Details:

  • Prijzen: Eén winnaar van tien piggies en twee winnaars van vijf piggies. Alle winnaars krijgen een speciale badge op hun LomoHomes.
  • Film/Camera type: Diana Mini, Lomo LC-Wide (vanwege het half-frame formaat) of iedere andere analoge camera die in dit formaat kan schieten.
  • Limiet: Vijf foto’s per persoon.
  • Minimale foto afmetingen: De ingezonden foto’s moeten minimaal 768px in de hoogte of breedte zijn. Grotere afmetingen zijn natuurlijk altijd welkom.
  • De metadata moet compleet zijn (camera, rolletje, locatie & drie tags).

written by shhquiet on 2011-12-12 #news #parties #competition #rumble #35mm #holidays #half-frame #netherlands #half-frame #nederland #dutch #holland #diana-mini #vakantie #nld #wedstrijd #lomo-lc-wide #prijs #feestjes #winnen
translated by marissa

More Interesting Articles