Portugal. The Man in Amsterdam

1

En daar waren ze weer – Portugal. The Man uit Alaska. Afgelopen donderdag 24 november waren ze heel even in Amsterdam, kwamen ze langs de Lomography Gallery Store Amsterdam en rockten ze keihard in de Bitterzoet. Lomo LC-Wide geladen met Fuji neopan 1600 – here we go!

Credits: mrmaart

Na een korte twitter conversatie stonden ze ineens op de stoep van onze Lomography Gallery Store AmsterdamZach en John van Portugal. The Man. Biertje gedronken en een kleine tour door “the house” gegeven. Blown away waren ze. Met name de badkamer vonden ze te vet. “Hadden jullie die badkuip tijdens het openingsfeestje echt volgeladen met vodka en ijs?” Ja, we moesten de drank toch ergens kwijt.

Voordat ze vertrokken werd de gehele Lomography crew uitgenodigd om ook langs te komen in Bitterzoet, en een paar uur later stonden we met een biertje en een geladen camera klaar voor de show. En het was een show – waanzinnig. Inclusief een hoop nieuwe tracks van hun laatste plaat: In the mountain, in the cloud.

Grappig detail van de avond – aan het einde van iedere show neemt Zach altijd een foto van het publiek. Zo ook deze avond in Bitterzoet. Genoeg reden voor mij om daar ook een foto van te maken, maar dan andersom. Mooi om het contrast tussen digitaal en analoog te laten zien. Benieuwd? Check dit:

Zach’s foto:

…en mijn foto:

Credits: mrmaart

Lijkt me duidelijk – The Future is Analogue!

Check alle andere foto’s hier:

Credits: mrmaart

De Lomo LC-Wide is uitgerust met de nieuw ontwikkelde 17mm Minigon Ultra-Wide Angle lens. Deze wonderlijke 35mm camera is je perfecte maatje als je op foto-expeditie gaat. Opvallende kleuren, verbazingwekkende verzadiging, enorme contrasten – de Lomo LC-Wide heeft het allemaal.Bovendien is deze camera erg veelzijdig: je hebt keuze uit maar liefst drie beeldformaten. Met de LC-Wide, nu verkrijgbaar in onze Shop, zal je fotografische ervaring nooit meer hetzelfde zijn.

written by mrmaart on 2011-12-05 #lifestyle #bw #neopan #live #gig #amsterdam #holland #black-white #rock-show #lgs-amsterdam #lc-wide #portugal-the-man #bitterzoet

One Comment

  1. pretletterp
    pretletterp ·

    Geweldig hoe je ook jouw LC-Wide kunt zien op zijn digitale foto :D

More Interesting Articles