Ryan Tatar neemt ons mee naar Outer Sunset

LomoAmigo Ryan Tatar, surfer en analoge fotograaf uit Californië, neemt ons mee op een analoog avontuur naar de eigenzinnige surfcultuur van de wijk Outer Sunset in Californië. Bekijk hier zijn utopische gecrosste foto’s!

“Deze herfst ben ik de wijk Outer Sunset in San Francisco aan het ontdekken. Ik leg hier de eigenzinnige surfcultuur vast. Een landschap vol met winderige duinen, constante mist en sterke stromingen.

Loop langs de Great Highway door de duinen en kijk om je heen. Donker, ijskoud water dat naar de kust stroomt. Grote containerschepen die bij de baai aankomen… met op een heldere dag de paarse bergen van Marin in het zicht. Bejaarden, bohemiens en kunstenaars verzamelen zich hier.. waardoor een unieke cultuur in de soms vergeten wijk van Californië is ontstaan."

Foto’s © Ryan Tatar

Bij deze willen wij Ryan enorm bedanken voor het delen van deze foto’s op onze site! Lees Ryan Tatar’s LomoAmigo verhaal en kijk vooral eens naar de andere stukken die hij voor het Lomography magazine geschreven heeft.

written by basterda on 2011-12-08 #lifestyle #series #netherlands #nederland #dutch #holland #lomoamigo #nld #ryan-tatar #campfires-and-ukuleles #kampvuren #gitaren
translated by marissa

More Interesting Articles