Recap: MPX workshop 20.11.11 in de Lomography Gallery Store Amsterdam

Een RECAP van de allereerste MPX workshop in de Lomography Gallery Store Amsterdam! Lees verder voor het hele verhaal + CREW foto’s!

Credits: lomographybenelux

De eerste verdieping van de Lomography Gallery Store was gevuld met 20 enthousiaste mensen, een aantal aanstormende lomografen en een aantal mensen die al ervaring hadden met Lomography stonden klaar om deel te nemen aan de eerste Multiple Exposure workshop.

Stephan (mephisto19) en Ehud (paramir) begonnen met een korte geschiedenis van Lomography, de tien gouden regels en een kort verhaal over de Lomography community. De beschikbare camera’s voor de workshop waren de Diana F+ en de La Sardina, en de groep kreeg een uitgebreide uitleg over de technische specificaties en de werking van beide camera’s.

Credits: lomographybenelux

Na het inleidende verhaal was het tijd om de groep kennis te laten maken met het concept van multiple exposures. Met behulp van een aantal voorbeelden werden verschillende technieken uitgelegd, bijvoorbeeld het draaien van je camera tussen opnames door, “masking”, beeldend een verhaal vertellen en meer.

Credits: lomographybenelux

Na het theoretische gedeelte werden de camera’s geladen met fim en ging de groep de koude straten rondom de Gallery Store op om hun rolletjes vol te schieten.
Met bevroren vingers en een geweldig grote glimlach kwamen de deelnemers terug nadat zij hun missie hadden volbracht. De films werden ingezameld, de laatste vragen beantwoord en de workshop werd in zeer goede stemming afgesloten!

Check de pics die de crew tijdens deze toffe middag nam:

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN STORE
Zondag: 12:00h – 18:00h
Maandag: 12:00h – 18:00h
Dinsdag: 10:00h – 18:00h
Woensdag: 10:00h – 18:00h
Donderdag: 10:00h – 21:00h
Vrijdag: 10:00h – 18:00h
Zaterdag: 10:00h – 18:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

2011-11-24 #news #multiple-exposure #double-exposure #amsterdam #diana #nederland #holland #the-netherlands #nld #meervoudige-belichting

The Lomogon 2.5/32 Art Lens lets you widen your world – yet it isn’t any wide-angle lens. Designed to electrify escapades great and small, it’s your ticket to the definitive Lomography aesthetic. Sweet saturation, high contrast, cutting-edge optical quality, unique bokeh, super-speedy aperture mechanism – the Lomogon is the ultimate Lomo eye on the world. Head over to Kickstarter now to discover everything you need to know about our latest invention, and save up to 40% on its final retail price with our amazing Kickstarter specials!

More Interesting Articles