Zeg 'bonjour' tegen het Franse Lomography team!

Net iets langer dan zes maanden geleden ging de Franse Lomography website de lucht in. Hoog tijd dus om het Lomoteam uit de stad van de liefde aan jullie voor te stellen.

*De Franz Liszt Gallery Store*
Lomography Gallery Store – Franz Liszt
6 place Franz Liszt – 75010 Paris

Dit is de traditionele en beroemde Lomography store van Frankrijk. Leuk weetje: ooit was dit een pop-up store (tijdelijke winkel) gevuld met oude koffers en camera’s. Het bleef allemaal hetzelfde tot de Gallery Store er kwam. Je kan er een goede selectie muziek luisteren en ook de apéro beleven. Dit concept is eigenlijk heel simpel. Neem een drankje en klets gezellig met ons terwijl je op een campingstoel voor de winkel zit.

JB, shop manager
Lisa
Mikah, ook wel bekend als mikahsupageek :)
…en Cookie !

*De Marais Gallery Store*
Lomography Gallery Store – Marais
17 rue Sainte Croix de la Bretonnerie – 75004 Paris

Maak kennis met de boyband van Lomography. Als je al een bezoekje aan de winkel hebt gebracht, zal je oog in oog hebben gestaan met een grote hoeveelheid lang haar, harde rock-’n-roll muziek en als je geluk hebt gehad heb je ook al een van onze mojito cocktails mogen proeven.

Alex, shop manager
Nils
Eric
Tibo
Het kantoor van Lomography Frankrijk – Geheime locatie!

Het mysterieuze kantoor van de mensen die achter de schermen van de Franse Lomography-community werken. Ergens in Parijs…

Alexia, general manager
Fred, online manager
Dominique, Marketing & PR manager
Marko

Lomography Parijs LomoHome
Parijs' Lomography Gallery Stores Facebook pagina
Lomography Frankrijk Facebook pagina

written by fredericdith on 2011-12-06 #lifestyle #lomography-team #team #lomography #paris #france #netherlands #nederland #dutch #holland #parijs #marais #nld #franzliszt #meet-the-team #equipe #franrkijk #maak-kennis-met-het-team
translated by marissa

More Interesting Articles