Door de geluidsbarriere met de Lomokino en de SpeedLight flitser

1

Tijdens het testen en experimenteren met de LomoKino hebben we een heleboel van de huidige LomoKino tips uitgevoerd en gekeken wat er nog meer mogelijk is. Ook hebben we al onze flitsers in combinatie met de LomoKino getest en kwamen we er achter dat geen enkele flitser snel genoeg kon herladen voor onze snelle slinger bewegingen. Behalve…..de Canon SpeedLight!

Bij de Lomography Gallery Store in Oost Londen kregen we de exclusieve mogelijkheid om een LomoKino nog vóór de lancering te mogen uitproberen. We hebben met allerlei soorten film en lichtcondities geexperimenteerd, maar het spannendste was voor ons om de camera met een flitser te gebruiken.

Al onze Lomography flitsers hebben de revu gepasseerd, en uiteindelijk was alleen Fritz de Blitz als Lomography flitser snel genoeg om te herladen. Maar die lieve Fritz – in al zijn geweldigheid – was nog niet snel genoeg voor ons supersnelle experiment.

Tijd voor het échte werk dus – de Canon SpeedLight!

Eindelijk, een flitser met de herlaadsnelheid die we nodig hadden! Met een lichtmeter in de hand zorgden we ervoor dat alles goed afgesteld was en kon het regisseren beginnen!

Check hier de LomoKino en de SpeedLight samen in actie:

Uiteindelijk is dit het resultaat van dit zeer geslaagde experiment:

Lomography Gallery Store Oost London
117 Commercial Street, London, E1 6BG.
eastlondon@lomography.com
Ph:02074260999

Volg ons op facebook,, twitter of wordt vriendjes via onze LomoHome!.

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography film camera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de microsite,, bekijk filmpjes en begin jouw carriere als analoge regisseur vandaag nog!

written by ibiza_hippie on 2011-12-05 #gear #tutorials #canon #tipster #nl #flash #uk #netherlands #nederland #dutch #holland #east-london #nederlands #nld #flitser #vertaling #lomokino #speedlight
translated by pretletterp

One Comment

  1. klaasvanderlaan
    klaasvanderlaan ·

    Om de speedlight snel genoeg te laten flitsen moet ie al snel op een 1/4 van zn vermogen staan. Als je m dan toch zo dicht bij je onderwerp zet zal een bouwspot van 15,-eurie meer dan genoeg licht opleveren. Een speedlight is duur en flitslicht is irritant voor de ogen. Oh ja, continu licht stel je ook los van je camera op dus meer controle op hoe je licht/schaduw valt.

More Interesting Articles