Lomography Museumnacht Afterparty

We gaan daad bij woord voegen! Op de museumnacht in het Joods Historisch museum was het één groot Lomography feest, en dit feest gaan we keihard voortzetten in onze Lomography Gallery Store tijdens deze after. Lees gauw verder voor alle party details!

Credits: lomographybenelux

Het was één groot Lomography feest tijdens de afgelopen museumnacht in het Joods Historisch Museum. We hadden een LomoKino filmset, een Lomography Scavenger hunt en natuurlijk heel veel foto’s. Veel mensen hebben de wondere wereld van Lomography hier ontdekt en ter plekke mee gedaan aan onze activiteiten. Positieve reacties all over the place! En daar waren wij ontzettend blij mee. Onlangs hebben we een grote recap geschreven met alle bijbehorende CREW foto’s. Gemist? Check hem nogmaals hier! De foto’s van deze avond staan ook op de LomoHome van onze Gallery Store. Check ze hier.

Credits: lomographybenelux

Nu terug naar 8 december – want dán gaan we het grote Lomography feest keihard voortzetten in onze Lomography Gallery Store Amsterdam op de Herengracht. Waarom? 3 redenen: Ready? Steady? Go!

Reden 1
We gaan de winnaars van de Lomography Scavenger Hunt bekend maken! Het winnende team krijgt een plastic La Sardina met flitser + 1 pakje 35mm film van Lomography naar keuze. Daarnaast krijgen zij ook – net als alle andere deelnemers van deze hunt – afdrukken van hun foto’s. Downloadlinks naar de foto’s worden per e-mail verstrekt.

Reden 2
We gaan alle geschoten LomoKino films op groot scherm broadcasten. In totaal zijn er 31 LomoKino Movies geschoten, met de meest uiteenlopende bizarre titels. We hebben nu al zin ze achter elkaar te loopen en aan jullie allemaal te laten zien. Ze zullen na het feest ook allemaal terug te vinden zijn op ons Lomography vimeo account. De regisseurs krijgen ook allemaal een downloadlink per e-mail toegezonden.

Reden 3
Omdat er eigenlijk altijd wel een reden is voor een Lomo feestje! En als die er niet is, dan verzinnen we er wel één :). Want ja, wie heeft er nou geen zin in een feestje? Lomo on!

Wij – de Lomography crew – regelen genoeg drank en hopen iedereen die aanwezig was op 5 november, ook hier terug te zien!

Credits: lomographybenelux

Party details
Waar? Lomography Gallery Store Amsterdam aan de Herengracht 298
Wanneer? Donderdag 8 december van 20h tot 22h*
Voor wie? Iedereen is welkom en in het speciaal de museumnacht bezoekers/deelnemers!
Entreekosten? Niets, noppes, nada! Kom langs, neem al je vrienden mee en feest mee!

Check ook ons facebook evenement en klik op ‘aanwezig’ als je van plan bent te komen. Schroom vooral niet om andere mensen voor dit feestje uit te nodigen!

We hopen jullie allemaal te zien en wie weet komt deze baas van het JHM ook wel :)

Credits: lomographybenelux

…en ontdekken we misschien via een LomoKino filmpje hoe het met dit stelletje is afgelopen…

Credits: lomographybenelux

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN WINKEL
Zondag: 12:00h – 18:00h
Maandag: 12:00h – 18:00h
Dinsdag: 10:00h – 18:00h
Woensdag: 10:00h – 18:00h
Donderdag: 10:00h – 21:00h
Vrijdag: 10:00h – 18:00h
Zaterdag: 10:00h – 18:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by lgsamsterdam on 2011-11-23 #news #party #museum #event #amsterdam #gallery-store #netherlands #lgs #scavenger-hunt #nederland #holland #after-party #feest #feestje #nld #museumnacht #museumn8 #joods-historisch-museum

More Interesting Articles