Lomography Gold Edition camera's

We introduceren drie fonkelnieuwe Diana F+, Diana Mini en Fisheye No.2 camera’s in een gouden jasje! Stuk voor stuk geleverd met een shiny gouden ketting om ze veilig om je nek te hangen. Lees alles over onze nieuwste juweeltjes! .

Diana F+ Gold

De plastic koningin die haar gewicht in goud waard is.

De schoonheid onder de 120 middenformaat camera’s is nu beschikbaar met een gouden jasje! Met de keuze uit 2 fotoformaten + 2 sluitertijd instellingen én een pinhole functie is de Diana F+ Gold een toevoeging van onschatbare waarde aan je camera collectie.

Bestel de Diana F+ Gold

Diana Mini Gold

Het gouden princesje onder de Lomography camera’s

De Diana Mini Gold heeft een schat aan functies. Maak moeiteloos meervoudige belichtingen, gebruik de Diana F+ flitser om je objecten van licht te voorzien en schiet perfecte half-frame of vierkant formaat foto’s op 35mm film!

Bestel de Diana Mini Gold

Fisheye No.2 Gold

Schiet stralende fisheye juweeltjes op 35mm film!

Wil je waanzinnige 170 graden groothoek foto’s schieten? Dan is de Fisheye No.2 Gold de camera die je moet hebben. Met een ingebouwde flitser, een externe Fisheye zoeker, een knop voor meervoudige belichtingen en een bulb modus voor lange sluitertijd shots – de Fisheye No.2 Gold is je trouwe analoge maatje.

Bestel de Fisheye No.2 Gold

Credits: crazyunclejoe

written by tomas_bates on 2011-11-17 #news #cameras #mini #new #lomography #fisheye #diana #gold-editions
translated by mrmaart

More Interesting Articles