30.11 in de Lomography Gallery Store Amsteram - het kijk-wie-flitst-daar-kinderen-Sinterklaasfeestje

Natuurlijk zal de goedheiligman de Lomography Gallery Store Amsterdam dit jaar niet overslaan. Wij willen Sinterklaas op Lomografische wijze welkom heten, samen met jullie! Kom langs, zet je schoen bij onze open haard en snoep lekker mee van de pepernoten.

Kijk wie flitst daar kinderen!? De dagen worden korter, buiten wordt het koud en dan weet je dat het moment bijna daar is; Sinterklaas komt eraan! Uiteraard willen we de goedheiligman met zijn homies ook uitnodigen in onze prachtige Lomography Gallery store in Amsterdam. We hebben een open haard en wat is nou knusser dan onder het genot van vers gebakken perpernoten je schoen zetten?

Je mag dus je schoen zetten, maar – net als vroeger – willen we graag dat je iets leuks voor Sinterklaas in je schoen achter laat. Nu denken wij dat Sinterklaas en zijn paard hun buik inmiddels wel vol zullen hebben van alle wortels en tekeningen die ze normaal gesproken ontvangen, dus vinden wij het een goed idee om je schoen te zetten met daar in….tromgeroffel; een analoge foto van jezelf! Dat zal de goedheiligman zeker vet vinden en misschien zelfs reden genoeg om je met een leuk presentje te verwennen! We verwachten natuurlijk wel dat je als lomograaf je creativiteit de vrije loop laat. Dus kommadoor met die leuke/gekke/bizarre/gekke/ experimentele portretfoto’s! Misschien dat onze lieve Sint met al die foto’s nog wel iets spannends gaat doen. Iets met expo’s enzo… :)

Party info:
Waar? Lomography Gallery Store Amsterdam
Wanneer? Woensdag 30 november vanaf 18h
Voor wie? Iedereen!
Entree? Helemaal niets, noppes, nadaa – behalve dan een analoge portretfoto voor in je schoen!
Check meteen ons facebookevenement!

Laat dat heerlijk avondje maar komen! (stiekem wordt dit gewoon weer een super vet lomo feestje – zoals je van ons gewend bent!)

Lomografische groet,
Je lomo vrienden uit Amsterdam

Credits: flanflipflop

Lomography Gallery Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 4205902 | store.amsterdam@lomography.com

OPENINGSTIJDEN WINKEL
Zondag: 12:00h – 18:00h
Maandag: 12:00h – 18:00h
Dinsdag: 10:00h – 18:00h
Woensdag: 10:00h – 18:00h
Donderdag: 10:00h – 21:00h
Vrijdag: 10:00h – 18:00h
Zaterdag: 10:00h – 18:00h

Volg ons, word vriendjes, check in en kom langs!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO
YOUTUBE
FOURSQUARE

written by mrmaart on 2011-11-15 #news #event #amsterdam #netherlands #nederland #holland #sinterklaas #sint #nld #gallery-store-amsterdam #st-nicolaas #pepernoten #open-haard #november-events

More Interesting Articles