De Lomo Hipshot Showdown - Jouw nummer één

Is er iets in jouw leven wat je als je ‘nummer één’ beschouwt? Als je zoiets hebt, dan is het tijd om ons te laten zien wat dat is!

Credits: wil6ka

“One is the loneliest number”

Dat is wat iedereen denkt meestal van dit cijfer, eenzaamheid, terwijl er ook mensen zijn die vinden dat het ook een heel positieve betekenis kan hebben en weigeren om de definitie te accepteren, dat één vaak maar alleen is. Inderdaad, dit is één van de dingen die momenteel door ons hoofd spookt, zeker nu we op de kalender steeds weer die dat eerste nummer terug zien komen: 11.22.2011

Toch heeft dit getal voor iedereen een aantal verschillende betekenissen – of het nou je kat, je liefhebbende vrouw of zelfs je ergste vijand is, die bij je om de hoek woont – ze kunnen voor jou allemaal nummer één zijn! En het zijn dit soort foto’s die we zoeken voor deze showdown!

*Let op de kleine wijzigingen in de gang van zaken van deze wedstrijd hieronder *

Details:

  • Er worden 2 winnaars aangewezen, één door de jury en de andere winnaar wordt bepaald door het aantal ‘likes’ van de ingestuurde foto (binnen de tijd dat de showdown duurt).
  • Prijs/prijzen: de keus van de jury krijgt 15 piggies en een badge, de keuze van de Lomo community krijgt een hele speciale badge voor in zijn of haar LomoHome.
  • Film/camera type: elk type analoge foto die niet digitaal is verbeterd of gemanipuleerd. Hou alsjeblieft ons ‘Jouw nummer één’-thema in gedachten.
  • Upload limiet: 1 foto per lid
  • Minimale foto afmetingen: inzendingen moeten ten minste 768px in de hoogte of breedte.
  • Meta data moet compleet zijn (camera, film, locatie en minstens 3 tags)

written by fookshit on 2011-11-11 #news #competition #rumble #1 #community #netherlands #nederland #dutch #holland #showdown #nld #wedstrijd #number-one #nummer-een
translated by pinkpix

More Interesting Articles