Voorproefje van de grote Museumnacht RECAP

5

Lomography en de Museumnacht is definitely een match. Het was een fantastisch feest met héél veel leuke mensen, gezelligheid en natuurlijk foto’s en films. We zijn druk bezig om alle films en foto’s te ontwikkelen, maar dankzij onze beloved Sjaak&Nout kunnen we jullie nu alvast een preview geven. Check this out!

Nogmaals – alle respect en dank gaat uit naar sjaak&nout! Maar ook aan onze vrienden van het Joods Historisch Museum natuurlijk…

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography film camera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de microsite,, bekijk filmpjes en begin jouw carriere als analoge regisseur vandaag nog!

written by mrmaart on 2011-11-09 #news #museum #november #amsterdam #scavenger-hunt #nederland #holland #filmset #nacht #lomography-the-netherlands #herfst #lgs-amsterdam #la-sardina #lomography-gallery-store-amsterdam #lomokino #n8 #museumnacht #joods-historisch-museum #museumn8 #grappelbox #jhm

5 Comments

 1. sjaaknout
  sjaaknout ·

  big respect for the Neo-matrix-backward-bending move to dodge the flying hat :--)

 2. kamiraze
  kamiraze ·

  hahaha briljant, kan nu al niet meer wachten tot het eindresultaat alle records gaat breken!
  Lekkere feel-good video!
  Chapeau!

 3. marije
  marije ·

  Awesome!

 4. mrmaart
  mrmaart ·

  ALLE LomoKino blockbusters van de museumnacht worden AS WE SPEAK ontwikkeld + gedigitaliseerd door Dr.Lab op HQs. Volgende week verwacht ik een paar online te kunnen zetten!

 5. paramir
  paramir ·

  super cool trailer!! very well done! can't wait to see the films :)

More Interesting Articles