Niet zomaar een filmcamera

Zoals gewoonlijk doen de lomografen ons weer versteld staan. Geef ze een camera en wat film en ze bedenken niet één maar tien nieuwe toepassingen voor hun materialen. De LomoKino is geen uitzondering wat dat betreft en naast alle prachtige films die we voorbij hebben zien komen hebben we een klein cadeautje voor jullie…

Credits: kimdaehyun

Op het moment dat Lomography een nieuwe camera uitbrengt is één van de belangrijkste dingen die we doen het zoeken van testers. Mensen die de uitdaging aan willen gaan met onze geheime producten en ze van binnen en buiten willen leren kennen.

Met de LomoKino hebben we een heleboel mensen blij gemaakt. Samen met wat film zijn ze naar onze testers gestuurd en zoals verwacht hebben we prachtige films terug gekregen van allerlei scenario’s.
Wat we niet hadden verwacht, maar wat ons ontzettend blij maakte is het allereerste animatiefilmpje geschoten met een LomoKino !

Toe maar, druk op play en geniet met ons mee:

Feed your Lomo! from moonaa on Vimeo.

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography filmcamera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de microsite,, bekijk filmpjes en begin jouw carrière als analoge regisseur vandaag nog!

2011-11-14 #lifestyle #video #animation #movies #nl #netherlands #nederland #dutch #holland #nederlands #nld #hollands #vertaling #lomokino #animatie
translated by pretletterp

More Interesting Articles