Tien tips voor een geweldige LomoKino film!

Ik heb nog maar een paar keer met mijn LomoKino geschoten, maar ik ben nu al verliefd op de resultaten! Over het geheel genomen ben ik een vrij gemiddelde lomograaf met mijn andere lievelingscamera (de LC-A+), maar de klik tussen mij en mijn LomoKino is werkelijk magisch te noemen. Het filmbeest en ik gaan goede vriendjes worden, dat weet ik nu al. Ik kan dan ook niet wachten tot ik mijn volgende film gemonteerd heb! Ik heb echter ook al veel geleerd, en graag wil ik jullie wat tips meegeven voordat jullie beginnen met schieten!

1. Ruimte – Voel je vrij om rond te rennen met je LomoKino – als je denkt dat huppelen een goed idee is, gewoon doen.

2. Licht en lucht – Hoe meer hoe beter – De LomoKino afbeeldingen zijn zo breed dat de wereld er prachtig uit ziet.

3. Kinderen – Een geweldig onderwerp voor een geweldige camera. Zelfs kinderen waar jij niet de eigenaar van bent zullen op je af komen en hun beste acteerprestatie uit de kast trekken.

4. Snelheid – Kinderen bewegen snel, dat betekent dat je snel aan de hendel van de LomoKino moet draaien als je ze in beeld wilt houden. Doe je dit niet, dan verdwijnen ze snel van je film en zijn ze ineens weer terug.

5. Lachen – Deze camera maakt je blij, sterker nog, hij maakt anderen ook blij. Als je met een LomoKino schiet ben je van glimlachen verzekerd.

6. Dichtbij – Kom dichterbij en ga verder weg – het contrast is te gek.

7. Adempauze – Stop even met draaien aan die hendel. Denk na. Arrangeer je beeld. Anders ben je klaar met schieten voor je begon.

8. Rommelen – Voeg toe, teken, splice, plak, knip… Wat je ook doet bij het editen, heb er plezier in!

9. Deel – Zorg ervoor dat je acteurs en actrices zichzelf terug kunnen zien in jouw films!

10. Koop film – Want de LomoKino is verslavend…. Je zult enorme hoeveelheden film verslijten.

Analoog en film!? Ja, we gaan met een knal terug in de tijd met de LomoKino. Dit is een Lomography filmcamera die spectaculaire, creatieve, mooie films kan schieten op alle soorten 35mm film. Check ook de microsite,, bekijk filmpjes en begin jouw carrière als analoge regisseur vandaag nog!

written by lindascott on 2011-11-14 #lifestyle #launch #nl #lomo #lomography #netherlands #dutch #holland #nederlands #analogue-lifestyle #nld #vertaling #lomokino #lomography-movie-camera
translated by pretletterp

More Interesting Articles