Sidekick TPE Bag Lite

Blijkbaar voelt niemand zich geroepen om over deze tas te schrijven. Ik voel me dus verplicht om de wereld kennis te laten maken met deze geweldige tas!

Enkele weken geleden was ik op zoek naar een tas voor mijn camera’s. Na het lezen van een aantal reviews leek de Sidekick TPE bag echt de moeite waard, zowel door de lage prijs als door de indruk die de tas me gaf. Helaas was de grote versie van deze tas niet beschikbaar, dus ging ik op zoek naar reviews van zijn kleinere versie. Wederom helaas! Geen review, geen foto, niets.

Daarom beschouw ik het dan ook als mijn plicht om deze tas te recenseren!

Op het eerste gezicht is het een kleinere versie van zijn grotere broer. Zelfde materiaal, zelfde vakken maar dan in een kleiner formaat. Ik was erg benieuwd naar de grootte van deze tas – echt alles past erin, behalve dan een laptop. Eigenlijk zijn het twee tassen in één. De voorste tas kan je losmaken van de tweede en heeft twee vakjes. Hier past slechts één camera in, zoals een Holga, Diana F+ of welke Lomography camera dan ook. In het andere zakje kan je dan wat andere spulletjes bewaren zoals filmrolletjes, lenzen, een gsm… Op de voorzijde van de voorste tas staat onze favoriete inscriptie: “Lomography”.

De achterste tas, de grootste van de twee, bevat eigenlijk drie compartimenten. Eén compartiment, op de laagste zijde, kan je gebruiken voor je films, een zakmes, lege kokertjes, tape, schrijfgerei enz… Op de voorzijde staat deze inscriptie: “Rule #7 – Be fast.”

Het grootste compartiment kan je opvullen met alles wat je je kan bedenken. Je kan het gebruiken voor andere camera’s, paraplu’s, tripod, enkele A4 notitieblokken, een iPad en een netbook. Het derde compartiment ten slotte is een kleintje tussen de twee andere in. Daar kan je gemakkelijk je balpen en een klein notitieboekje in opbergen.

Ik vind deze tas erg handig en hij past echt bij ieders stijl, of je nu een student, fotograaf, manager of manager-in-wording bent.

De Sidekick TPE Bag is de meest populaire tas onder de echte kenners van Lomography. Deze reïncarnatie van de originele Sidekick tas heeft een 2-in-1 afneembaar design en is gemaakt van 100% waterafstotend TPE om zelfs de ruigste weercondities te weerstaan. Deze tas bestaat in twee formaten — Standard en de kleinere Lite.

written by pvalyk on 2011-11-14 #gear #review #bag #sidekick #tpe #lomography #netherlands #dutch #holland #nederlands #lite
translated by gdc

More Interesting Articles