Maak je eigen LomoKino flipboekje

Hoe breng je je LomoKino filmpjes tot leven? En dan the analogue style? Lees deze manual en wij leggen uit hoe jij je eigen LomoKino flipboekje maakt!

Het is heel tof om je eigen LomoKino filmpjes tot bewegende beelden te editen met film-edit-software; maar het maken van je eigen flipbook is helemaal een leuke analoge manier om je eigen LomoKino film te bekijken! Hoe? Volg deze stappen:

(1) Nadat je de LomoKino film geschoten én ontwikkelt hebt, scan ze dan op minimaal 1200 dpi

(2) Maak alle foto frames hetzelfde formaat

(3) Print de foto’s uit en vraag je lab technicus om de foto’s te printen zonder ze te resizen! Dit is heel belangrijk!

(4) Plak de frames aan elkaar door middel van een rubberen band, een schroefje, een warme lijmrand – wees creatief!

(5) Veel plezier met het flippen door je eigen flipboekje!

Let op: Negeer stap (1) en (2) als je het ontwikkelen, printen en scannen van je films door je lab wilt laten doen. Als ze je film gaan scannen, vergeet dan niet uit te leggen wat het speciale formaat van de LomoKino film is. Eén regulier fotoframe bevat namelijk 4 LomoKino foto’s.

Het eerste LomoKino flipboekje!

Met de LomoKino maak je spectaculaire en creatieve korte films op 35mm en breng je het analoge filmgevoel in één klap terug in de 21e eeuw. Ga gauw naar de Microsite,, bekijk een paar van onze Movies en raak geïnspireerd en start je analoge filmcarrière met Lomography en de LomoKino!

written by tomas_bates on 2011-11-03 #gear #tutorials #analogue #creative #tipster #lomo #lomography #lomokino #flip-book #lomokino-flip-book #how-to-make

More Interesting Articles