We introduceren de LomoKino - de 35mm filmcamera van Lomography

Met de LomoKino schiet je 144 frames op iedere willekeurige analoge 35mm kleinbeeld film. Kies voor kleurenfilm, zwart/wit, redscale of zelfs diafilms. Draai vervolgens simpelweg aan de hendel en je regiseert je eigen korte film! De LomoKino neemt de mee terug in de tijd van het analoge film maken – en dat in de 21e eeuw! Bestel je eigen LomoKino vandaag nog!

Regisseer je eigen meesterwerken

De LomoKino is simpel in gebruik en heeft de meest toffe features om maximaal te kunnen experimenteren.Gooi de regels het raam uit en start je analoge filmcarrière met LomoKino!

De LomoKino

*LomoKino functies*

  • Gebruik elk type 35mm film – De LomoKino lust alles! Dus waar heb je trek in – kleurennegatief, dia film, of zwart-wit?
  • Snelle focus – Is je onderwerp meer dan 1 meter weg? Dan hoef je je over de focus geen zorgen te maken, dat doet de LomoKino helemaal zelf. Ben je meer van de extreme close-ups? Druk dan op de close-up knop op de voorkant van de camera, zodat je tot 0.6 meter een superscherp shot hebt!
  • Makkelijk te bedienen diafragma – De LomoKino heeft niet vaststaande diafragma instellingen – tussen f/5.6 en f/11 zitten geen tussenliggende stappen, dus je kunt het diafragma tijdens het filmen heel soepel en simpel aanpassen.
  • Statief erbij – Wil je eruit zien als een echte analoge regisseur tijdens de opnames van je LomoKino film? Schroef je camera dan op een statief voor die echt strakke shots!
  • Licht in de duisternis – Met de hot-shoe bovenop de LomoKino hoef je nooit in het donker te filmen, gebruik gewoon je favoriete Lomography flitser en zet je hoofdrolspelers eens goed in de spotlight!
  • Simpel schieten! – Films maken met de LomoKino is makkelijker dan makkelijk – nadat je je film hebt geladen, draai je gewoon aan de hendel om te beginnen met filmen!
  • Is je film bijna klaar? – Met het handige display van de LomoKino zie je precies hoeveel film je nog over hebt op je rolletje – als het rode vlaggetje verschijnt, is het tijd om “it’s a wrap!” te roepen!

*Bestel de LomoKino*

Lees alles over de LomoKino op de *LomoKino Microsite*

De LomoKinoScope Viewer

De LomoKinoScope Viewer

Exclusief beschikbaar in het LomoKino & LomoKinoScope Pakket, – Met de LomoKinoscope kan je je ontwikkelde LomoKino films op de ultieme analoge manier bekijken – je stopt je rolletjes in de houders, stopt die in de LomoKinoScope, draait aan de hendel en daar is ie dan: je eigen LomoKino film! Het LomoKino & LomoKinoScope Pakket bevat:

  • Een LomoKino camera om te gekke films te schieten
  • Een LomoKinoScope Viewer om je eigen analoge meestwerken in terug te kijken
  • Een film kokertje om je LomoKino films in te bewaren

*Bestel het LomoKino & LomoKinoScope Pakket*

Check de *LomoKino Microsite*

Met de LomoKino maak je spectaculaire en creatieve korte films op 35mm en breng je het analoge filmgevoel in één klap terug in de 21e eeuw. Ga gauw naar de Microsite,, bekijk een paar van onze Movies en raak geïnspireerd en start je analoge filmcarrière met Lomography en de LomoKino!

written by tomas_bates on 2011-11-03 #news #lomokino #lomokino-movie #lomography-movie-camera #lomokino-lomography #new-lomo-camera
translated by mrmaart

More Interesting Articles