De allerlaatste oktober workshop in de Lomography Gallery Store Amsterdam

Op zondag 30 oktober gaven we de laatste Lomography introductie workshop in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Lees gauw verder en bekijk de foto’s.

Het weer werkte niet echt mee, maar dat weerhield de 15 deelnemers er niet van om goedgemutst naar onze laatste oktober workshop (en de voorlopig laatste introductie workshop) te komen. We bespraken de geschiedenis van Lomography, de 10 gouden regels, legden wat camera en film basics uit, en toen was het tijd voor La Sardina. Nadat iedereen had kennis gemaakt met de camera, gingen we wat dieper in op de diverse technieken, zoals meervoudige belichtingen, panorama’s, lange sluitertijd en het gebruik van de flitser.

Toen was het tijd om het sombere herfstweer in te gaan. De deelnemers konden kiezen uit 100 ISO film – om lekker te flitsen en/of te experimenteren met meervoudige belichtingen – of 800 ISO film, perfect voor deze bewolkte dag. In koppels bestormden ze de buurt, allemaal gewapend met een La Sardina en 45 minuten de tijd om hun rolletje vol te schieten, waar ze stuk voor stuk in slaagden!

Terug in de store kon iedereen hun rolletje inleveren om te laten ontwikkelen. Ook verzamelden we e-mail adressen en beantwoordden we nog wat laatste vragen. Daarna maakten de meeste deelnemers gretig gebruik van de 10% korting die ze in de winkel kregen om wat analoge goodies aan te schaffen.

Het was weer geweldig om te doen en we kijken echt uit naar de workshops in november. Check de
event calendar voor meer informatie. Hopelijk tot dan!

Dit zijn de foto’s die de workshop CREW leden zelf hebben geschoten:

written by paramir on 2011-10-31 #news #workshop-basic-introduction-paramir-la-sardina-gallery-store-amsterdam
translated by marije

More Interesting Articles