RECAP tweede La Sardina workshop @ Lomography Gallery Store Amsterdam

De tweede La Sardina workshop van afgelopen zondag was een hit! Check hier de recap en foto’s van deze gezellige middag.

Onze workshop master Stephan (mephisto19) had het zaakje weer fijn op orde. Sardina camera’s geladen met film en batterijen, boekjes en factsheets klaar – die Stephan kan dat wel :).

De deelnemers aan deze Lomography introductie & La Sardina workshop hebben een leuke indruk gekregen van wat Lomography is all about en wat de La Sardina camera allemaal kan. De techniek van het meervoudige belichten kwam voorbij, net als de fantastische Fritz the Blitz flitser en zijn kleurfilters. Na de uitleg mocht de hele delegatie zelf de camera uit gaan proberen. Lucky them want de zon scheen!

Bekijk hier onze foto’s van deze middag! Geschoten met een La Sardina uiteraard.

De evenementen van November zijn inmiddels bekend. Check gauw de evenementenkalender en schrijf je in voor de workshops.

Met als klapper natuurlijk de Mystery Product Launch aanstaande donderdag 03 november! 19h in onze Gallery Store. Dat mag je niet missen!

Zondag 30 oktober is de laatste workshop van deze maand, en ja, die zit helemaal vol!

Lomography Gallery Store Amsterdam
Openingstijden: Zo – ma 12.00-18.00, di, wo, vr, za 10.00-18.00, do 19.00-21.00
Telefoon: 020 4205902
E-mail: store.amsterdam@lomography.com
facebook
twitter

Maak je klaar om koers naar zee te zetten met de nieuwe La Sardina collectie! Deze 35mm camera’s zijn uitgevoerd met een spectaculaire groothoeklens, meervoudige belichting mogelijkheden en een handige terugdraaihendel – alles wat je nodig hebt voor maximaal analoge fotografie plezier! Bestel nu je eigen La Sardina camera now!

written by mrmaart on 2011-10-28 #news #amsterdam #workshops #nederland #lgs-amsterdam #la-sardina #lomography-gallery-store-amsterdam #herengracht #nine-streets

More Interesting Articles