Vogue Italië verliefd op de metalen La Sardina edities

Stiekem wisten we natuurlijk dat de gouden juweeltjes een succes zouden worden, en dit werd bevestigd toen we de cover van Vogue Italië zagen. We zijn trots, apetrots. Lees gauw verder…

Op 13 oktober lanceerden we de metalen edities van de La Sardina – de nieuwe shiny versies van onze favoriete groothoek held. Nu met een messing gecoat jasje zijn ze mooier dan ooit.
Vogue Italië plaatse deze twee gouden juweeltjes op de homepage van hun website, en daar zijn we natuurlijk apetrots op.
Beluga en Czar zijn zonder twijfel de meest prachtige organismen uit de diepe zee. En als jij nou deel wilt uitmaken van deze nautische familie, ga dan nu naar onze online shop en ontdek deze twee waanzinnige gouden helden uit de diepe zee.

Naast het kaftloze originele La Sardina boek, krijg je bij deze La Sardina editie ook een special boek met de titel: “The Caviar Diaries” geschreven door community lid Wil6ka. Dit boek omschrijft zijn avontuur en zoektocht naar de oorsprong van het Europese kaviaar. Waar wacht je nog op? Neem een diepe duik en zwem naar Lomography!!

written by alessiab on 2011-10-28 #news #camera #lomograpghy #la-sardina #vogue-italia
translated by mrmaart

More Interesting Articles