Feest met ons mee tijdens de Grand Opening van de Lomography Gallery Store Keulen

Het is tijd! De dag waar jullie allemaal op hebben gewacht is aangebroken; de Lomography Gallery Store Keulen opent haar deuren. Ga mee en laat je onderdompelen in de wonderlijke lomografische wereld aan de Rijn, want jullie zijn allemaal uitgenodigd om dit moment met ons samen te vieren.

De tijd is aangebroken, de Lomographic Society International opent haar tweede Gallery Store in Duitsland! Alles wat je lomografische hartje wenst zal worden aangeboden in de binnenstad van Keulen; het brede aanbod van Lomography producten, een fantastische LomoWall met meer dan 2800 foto’s, de mooiste composities, allerlei verschillende Lomography workshops en nog veel meer.

Grand Opening op 20 oktober 2011
Lomography Gallery Store Cologne, Ehrenstraße 57, 50672 Köln

Het openingsfeest start om 20:00, er is echt Keuls bier, heerlijke snacks en drank uit het vaderland van Lomography. Onze speciale gast Rocco Recycle zal de geweldige analoge muzikale hoogtepunten verzorgen.

Er zijn beperkte plaatsen, dus meld je aan met je email adres op het volgende adres: store.cologne@lomography.com

Vanaf 21 oktober zal de winkel geopend zijn van maandag tot en met zaterdag van 11:00u – 20:00u
We hopen je de 20ste te zien!

Vergeet ons niet te volgen op twitter en word onze fan op facebook. Foto’s van het feest zullen worden gepubliceerd op onze LomoHome.

RSVP: Facebook event

written by spoeker on 2011-10-27 #news #party #event #opening #store #cologne #koln #lomography-gallery-store #lomography-gallery-store-cologne
translated by s0y

More Interesting Articles