Ontdek de wereld van Lomography tijdens de Museumn8 2011

1 nacht, 45 musea, 226 activiteiten – het is weer tijd voor de Museumn8! In samenwerking met het Joods Historisch Museum hebben wij een unieke programmering opgesteld met twee interactieve activiteiten en héél véél Lomografie! Meer weten? Lees gauw verder voor alle details.

Foto van: lonur

De _Museumn8_ is een begrip in cultureel nederland. Vrijwel alle musea in Amsterdam openen hun deuren op de eerste zaterdag van November en hebben stuk voor stuk een uiteenlopend programma georganiseerd. De Museumn8 op 5 november 2011 staat dit jaar bij het Joods Historisch Museum in het teken van New York. Naast een expositie van de Amerikaanse fotograaf en schilder Saul Leiter (1923) zal er een op New York geënt programma te beleven zijn, en daar maken wij onderdeel van uit!

Activiteit 1 – Lomography Scavenger Hunt

Het Lomography programma tijdens de Museumn8 bestaat uit twee onderdelen. De eerste activiteit is een zogenaamde scavenger hunt, waarbij iedere bezoeker een Lomography camera én film naar keuze mag lenen en daarmee deel kan nemen aan deze hunt. Je krijgt als deelnemer een lijst met targets – gerelateerd aan het New York thema – die je op de foto moet vast leggen tijdens deze Museumn8. Iedere zogenaamde target levert je punten op en met de foto’s als bewijs maak je kans op te gekke Lomography prijzen! Meer info over de scavenger hunt vind je tijdens de Museumn8 bij ons aan de Lomography stand in het Joods Historisch Museum.

Activiteit 2 – Let the magic begin…

Op donderdag 3 November – precies 2 dagen vóór de Museumn8 – hebben wij wereldwijd in al onze Lomography Gallery Stores de grootste Lomography premiere ooit! Zo ook in onze Lomography Gallery Store Amsterdam. Op deze premiere lanceren wij een uniek en magisch nieuw Lomography product en NATUURLIJK gaan we met dit nieuwe product aan de slag tijdens de Museumn8. Klik hier voor meer informatie over dit evenement. Maar wat gaan we dan precies doen met dat product tijdens de Museumn8? We kunnen helaas nu nog niets verklappen over de exacte details van deze activiteit, maar één ding is zeker – de set, de regisseursstoel, het licht en de kostuums zullen klaar staan!

Museumn8 New York Photo Rumble

Last but zeker not least geven wij in samenwerking met het Joods Historisch Museum een prijzenpakket weg met daarin 3x een Museumn8 passe-partout, een plastic La Sardina camera mét flits naar keuze en 2x een 3pack Lomography film. Hoe? Door middel van een bijpassende fotowedstrijd. Naast dit unieke prijzenpakket, winnen de 3 winnaars ook een plek als officieel Lomography CREW member – LomoReporter van de Museumn8 2011! Wil je weten hoe jij dit unieke prijzenpakket kan winnen? Check dan gauw de Museumn8 New York Photo Rumble.

Foto van: elede

Tickets

Wil je zelf als bezoeker naar de Museumn8 2011? Koop dan online via n8.nl voor € 17,50 je ticket. Deze kaart geeft je toegang tot alle deelnemende locaties; gratis GVB vervoer (tram, bus en nachtbus) en korting bij elf verschillende afterparty’s.

Let op: de Museumn8 is op de avond zelf vaak uitverkocht, dus koop een ticket in de voorverkoop. Als er tickets over zijn kun je die vanaf 19.00 uur online aanschaffen voor € 20,-.

Check ook ons facebook evenement en laat weten of je aanwezig bent!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via:
Lomography Gallery Store Amsterdam
Telefoon: 020 4205902
E-mail: store.amsterdam@lomography.com
facebook
twitter

Tot volgende week zaterdag 5 november in het Joods Historisch Museum!

written by mrmaart on 2011-10-25 #news #event #amsterdam #scavenger-hunt #nederland #holland #filmset #n8 #museumnacht #museumnight #joods-historisch-museum

More Interesting Articles