Speel een spelletje aan de gokkast van Lomography

Dames en heren, jongens en meisjes, het is tijd voor iets leuks. Trek aan de hendel van Lomography’s gokkast en maak kans o fantastische kortingen in de Lomography Online Shop! Lees verder voor alle details…

Credits: democrazy

Heb jij vaak geluk? Doe dan een poging aan de gokkast van Lomography! Niets dobbelen, kaarten schudden of een draai aan de roulette tafel – gewoon naar de Lomography website cover pagina gaan, kortingscodes winnen en die vervolgens gebruiken in de Lomography Online Shop! De regels zijn simpel:

  1. Ga naar de Lomography Website Homepage waar de vette gokkast van Lomography vindt.
  2. Als je op de pagina bent zal de gokkast automatisch aan gaan. Let goed op de combinaties want bij 3 op een rij (bv: 3x Diana F+, 3x een La Sardina of ieder ander Lomography item) heb je prijs! Je kan een hele reeks verschillende kortingscodes winnen, dus speek het spelletje zo vaak als je wilt en win ze allemaal!
  3. Staat het geluk aan jouw zijde, dan verschijnt er een kortingscode. Ga vervolgens naar de Lomography Online Shop en vul je winnende code bij de ‘Kortingscodes’ sectie bij het uitchecken in.

Let op: Kortingscodes zijn – nadat je ze gewonnen hebt – slechts tot 12uur geldig

Ben je klaar om iets winnen? Speel een spelletje aan de gokkast van Lomography!

written by tomas_bates on 2011-10-24 #news #fun #competition #casino #lomography #lomography-slot-machine
translated by mrmaart

More Interesting Articles