Deel jouw grootste vangst met iedereen in de La Sardina wedstrijd!

Zoek je gear bij elkaar, pak je aas en haal ze binnen! Deel jouw grootste vangst, gemaakt met een La Sardina camera, en win een prijs!

Credits: fafascinado

Je kent ze wel, die foto’s van vissers die trots hun vers gevangen zeebaars aan de camera laten zien. Vol verwachting kijken ze hoe die enorme vis wordt opgemeten om te zien of hij inderdaad een prijs waard is.
Wij gaan dat ook doen, maar nu is de La Sardina jouw hengel! Laat jouw mooiste foto zien die gemaakt is met één van de La Sardina. Onze jury zal alle inzendingen uitgebreid bekijken en de beste drie belonen met 10 Piggies. Succes!

Details:

  • Prijs: De drie winnaars worden beloond met ieder 10 piggies en een speciale award badge op hun LomoHome.
  • Film/Camera type: Alle analoge foto’s, gemaakt met een van de La Sardina camera’s, die niet digitaal zijn aangepast of gemanipuleerd.
  • Upload limiet: 10 foto’s!
  • Minimale foto afmetingen: Inzendingen moeten minimaal 768px hoog of breed zijn.
  • De meta data moet volledig zijn ingevuld (camera, film, locatie & 3 tags).

Zet alle zeilen bij met onze nieuwe La Sardina collectie! Deze 35mm camera’s zijn uitgerust met een spectaculaire groothoek-lens, meervoudige belichtingfuncties en een terugspoelknop – kortom alles wat je nodig hebt voor een spannend avontuur! Koop nu je eigen La Sardina camera!

written by cruzron on 2011-10-31 #news #piggies #winners #competition #rumble #netherlands #nederland #dutch #holland #sardine #nld #sardina #wedstrijd #lasardina #winnaars
translated by lauravanroemburg

More Interesting Articles