Stuur een camera-kettingbrief!

Op zoek naar een interessant fotografie-project? Stuur een kettingbrief met een camera! Het idee is om een camera naar verschillende plaatsen op de wereld te versturen en mensen hiermee een foto van zichzelf te laten maken. Lees de instructies om te zien hoe je aan de slag kunt gaan met deze fotografische kettingbrief.

Benodigdheden:

  • een wegwerpcamera
  • een schaar of een mesje
  • markeerstiften
  • stevig papier of karton
  • tape

1. Positioneer eerst de wegwerpcamera op het karton. Trek lijnen waar de flitser, zoeker, lens en doordraai mechanisme zitten. Knip vervolgens deze vormen uit.

2. Plak de wegwerpcamera met tape vast op het karton. Zorg ervoor dat hij goed vast zit! De camera moet natuurlijk wel heelhuids op zijn bestemming aankomen. Plaats de camera zodat hij goed aansluit op de vormen die je bij stap één hebt uitgeknipt.

3. Schrijf vervolgens de instructies op het karton. Vergeet vooral niet te vermelden dat mensen niet moeten vergeten de camera door te draaien voordat ze een foto maken!

4. En dan is je camera klaar om op de post te gaan! Zorg ervoor dat er genoeg postzegels op je pakje zitten.

Hier zijn wat voorbeelden van de camera-kettingbrief:

Foto’s via Three Bunny Press, Crap Hound, en Free Pictures for You.

Je kan de camera overal naartoe sturen! Wacht tot de laatste foto gemaakt is en hij weer bij jou wordt bezorgd. Nu hoef je alleen nog het rolletje te laten ontwikkelen. Hopelijk krijg je leuke resultaten van de reis die je camera heeft gemaakt!

Extra tips:

  • Vergeet niet je eigen adres ergens op te schrijven, zodat je de camera ook weer terug krijgt.
  • Zorg ervoor dat de instructies op het pakketje duidelijk zijn.
  • Schrijf leesbaar.

Bron:
KVH: Three Bunny Press

written by jeanmendoza on 2011-10-21 #gear #tutorials #tip #tips #camera #post #mail #tipster #netherlands #how-to #nederland #dutch #holland #disposable-camera #nld #wegwerpcamera #camera-mail #camerabrief #camerapost #versturen #kettingbrief

More Interesting Articles