La Sardina: Klassiek zwart/wit

Met zijn groothoeklens en vele andere speciale functies, is er geen twijfel over mogelijk dat je vele creatieve creaties kunt maken met La Sardina. Waarom zou je niet teruggaan naar dat klassieke gevoel van zwart/wit foto’s wanneer je op pad gaat om foto’s te maken? Hier zijn een paar ideeën die je wellicht wil overwegen.

Koop een paar rolletjes met zwart/wit film en maak jezelf klaar voor een aantal prachtige vintage stijl foto’s! Wanneer je zwart/wit film gebruikt met de La Sardina zul je beloond worden met scherpe, prachtige contrasten. Dit is ideaal wanneer je landschappen wil vastleggen op een bewolkte dag. De groothoeklens van de La Sardina camera geeft je perfecte landschapsfoto’s waar je vrienden verbaasd van zullen staan.

Credits: wuxiong

Portretten schieten met zwart/wit film is ook tof. Alles is mogelijk! Roep een paar vrienden bij elkaar en start je eigen foto shoot met als thema drama. Werk met verschillende stemmingen en emoties en zie wat je kunt vastleggen op film.

Credits: wuxiong & wil6ka

Zwart/wit fotografie heeft een sterke emotionele impact op de kijker. De foto’s lijken door de dramatische sfeer elk een eigen verhaal te vertellen. Waarom zou je niet proberen om met een paar interessante onderwerpen een verhaal te vertellen door middel van foto’s? Je zult verrast zijn met het resultaat!

Credits: wuxiong & wil6ka

Lees alles over La Sardina hier

Maak je klaar om koers naar zee te zetten met de nieuwe La Sardina collectie! Deze 35mm camera’s zijn uitgevoerd met een spectaculaire groothoeklens, meervoudige belichting mogelijkheden en een handige terugdraaihendel – alles wat je nodig hebt voor maximaal analoge fotografie plezier! Bestel nu je eigen La Sardina camera now!

written by jeanmendoza on 2011-10-21 #gear #tutorials #art #film #black-and-white #tipster #la-sardina
translated by xthyra

More Interesting Articles