Lomography x Agnes Obel: De Riverside Rumble

Agnes Obel is één van Europa’s grootste muzikanten. Haar plaat Philharmonics is in Frankrijk en België platina geworden, en in Denemarken triple platina! Nu hebben we met haar de handen in één geslagen een wedstrijd opgezet die alles te maken heeft met haar nieuwste singel Riverside.

Dit jaar was voor Agnes Obel een wervelstorm. Haar debuutplaat Philharmonics werd wereldwijd als een juweel ontvangen en in no time was alle aandacht op dit Deense talent gericht. De plaat waar voornamelijk haar prachtige stem op centraal staat, is melancholisch en beïnvloed door Agnes passie voor fijne melodietjes en gevoelige teksten. Vaak vergeleken met P J Harvey, Joanna Newsom en zelf Roy Orbison, Agnes Obel heeft respect gekregen van vele grote muziekkenners wereldwijd. Het album is een fenomeen geworden in Europa. Hij heeft zeven weken op #1 in Denemarken gestaan en zelfs triple platina gehaald. In Frankrijk, Nederland en België wekenlang in de top 10 en ook daar platina geworden.

Dit is de prachtiege Super-8 video van Agens’s singel Riverside. Bekijk hem en laat je inspireren! We willen je vragen om foto’s in te sturen die het beste passen bij de mood van dit waanzinnig liedje. Kom dan na het insturen van je foto’s naar de gig van Agnes Obel live in de Lomography Gallery Store Soho!

De prijzen

Eerste prijs:

5 runners up:

  • Door Agnes Obel gesigneerde plaat
  • 10 piggy points

De regels

  • Film/camera type: Iedere willekeurige analoge foto die niet digitaal gemanipuleerd of bewerkt is. Zorg dat je foto geïnspireerd is op de singel Riverside van Agnes Obel
  • Upload Limit: 10 foto’s!
  • Minimale foto afmetingen: Inzendingen moeten minimaal 768px in de breedte of hoogte zijn.
  • Meta data moet compleet zijn (camera, film, locatie & 3 tags).

written by littlemisslove on 2011-10-20 #news #competition #riverside #uk #philharmonics #agnes-obel
translated by mrmaart

More Interesting Articles