Schiet in stijl met de La Sardina patronen edities!

Ontdek de stijlvolle lomograaf in jezelf met de nieuwe La Sardina camera’s in geweldige geometrische patroontjes!

Van links naar rechts: Meet Cubic, Domino, Mobius, en Quadrat, de nieuwste La Sardina familieleden!

Kijk eens wie een volledige make over heeft gekregen! Lomography’s eigen sardineblikjes camera, de lovely *La Sardina*! Nu super stijlvol in 4 prachtige nieuwe patroontjes voor maximaal Sardina plezier!

De klassieke Quadrat is een perfecte toevoeging aan de camera collecties van Lomografen die echt van stijl houden. Foto gemaakt door The Daily Obsession

Iets klassieks: Quadrat

Ben jij gek op klassieke dingen? Dan is de La Sardina Quadrat, aangekleed in een tijdloos patroon, wellicht de je nieuwe perfecte maatje voor al je analoge avonturen. Zoek een bijpassende klassieke outfit en ga samen met hem tijdloos elegant de straat op!

Lekker funky: Cubic

Ben je op zoek naar iets meer eye-catching dat zorgt voor een funky stijl en foto’s? Dan is de La Sardina Cubic, met een leuk quirky vierkant patroontje, waarschijnlijk jouw partner in crime. Krijg de aandacht van je vierkante maatje door jezelf monochrome stijlvol aan te kleden in matchende kleuren!

Iets avontuurlijks: Mobius

Ben jij nergens bang voor en maak jij al je verlangens werkelijkheid, dan is de La Sardina Mobius, een camera die uniek en avontuurlijk is, precies de camera die je moet hebben! Hij komt in en stijlvol strak patroontje en is de favoriet van iedere lomograaf die op zoek is naar net iets anders.

Iets spanneds: Domino

Vind je de Quadrat leuk? Dan heeft de La Sardina Domino pas echt klasse. Denk nu niet dat deze held alleen met kleuren en schaduwen zijn best doet hoor, want keiharde kleuren produceren – dat kan hij ook! Ga lekker prominent verkleed en schiet iedereen om je heen op de foto met deze nadrukkelijke Domino Sardina!

Word je al gek van al die patroontjes? Ga dan maar gauw even kijken naar de La Sardina patronen en portretten tipster of doe mee aan De perfect patronen rumble!

Maak je klaar om koers naar zee te zetten met de nieuwe La Sardina collectie! Deze 35mm camera’s zijn uitgevoerd met een spectaculaire groothoeklens, meervoudige belichting mogelijkheden en een handige terugdraaihendel – alles wat je nodig hebt voor maximaal analoge fotografie plezier! Bestel nu je eigen La Sardina camera now!

written by plasticpopsicle on 2011-10-20 #lifestyle #fashion #patterns #pattern #lomography #style #cube #stylish #analogue-lifestyle #cubic #la-sardina #houndstooth
translated by mrmaart

More Interesting Articles