We gaan naar Zandvooooooort aan de zeeeeeeee.

Zandvoort is een prachtig stadje aan de kust van Nederland. Slechts 20 minuten met de trein vanaf Amsterdam! Ik kan me onze tripjes naar Zandvoort van vroeger goed herinneren. Toen was het voornamelijk een badplaats voor mensen die het niet breed hadden. Tegenwoordig is Zandvoort een enorm hippe locatie waar je prima kunt vertoeven aan het strand.

Foto van: PretletterP

Begin maart jl. moest er een activiteit bedacht worden voor de teambuilding van mijn werk. Begin september was de planning en dus maar hopen op goed weer. Maar om toch verzekerd te zijn van een droog pak wilde we iets organiseren waarbij we ook naar binnen konden, je weet het immers maar nooit in Nederland…

Een van mijn collega’s opperde het briljante plan om naar Zandvoort te gaan! Als de zon schijnt konden we aan het strand genieten, en mochten de weergoden anders besluiten dan wist hij nog wel een leuke strandtent. Zo kwamen we terecht bij een tent met een Australisch tintje; Skyline 13.

De eerste dinsdag van september hebben we daar voornamelijk geschuild voor de regen, het was oudhollands pokkeweer.

Foto’s van: PretletterP

Wat ons enorm verbaasde was de hoeveelheid details in de strandtent. Deze tenten worden ieder jaar afgebroken rond oktober en pas in maart weer opgezet. Maar voor een tent die er ‘maar’ 7 maanden per jaar staat, had de aankleding van deze strandtent enorm veel aandacht gehad! Heerlijke kleine frutsels en muurschilderingen maakte de tent een lust voor het oog. En een lust voor mijn cameras, want ik had uiteraard mijn Diana F+ CMYK en Diana Mini mee!

Foto’s van: PretletterP

Buiten was het al even prachtig. Ondanks de regen was het zand zo ontzettend kleurrijk! Buiten stond een oude benzinepomp en een surfplank. Op zich ‘saaie’ dingen, maar de kleuren van beide objecten speelde zo mooi tikkertje dat ik er dik 20 fotos van geschoten heb.

Foto’s van: PretletterP

In een hoekje stond een oude piano enorm zand te happen. Het arme instrument was helemaal verweerd, zanderig en hier en daar aan het schimmelen maar het effect hiervan was zo prachtig! Het kostte me wat moeite, maar ik heb vader jakob er nog net uit gekregen!

Foto’s van: PretletterP

Er zijn meer strandtenten in Zandvoort en inmiddels zullen de meeste al afgebroken zijn, maar ook met totaal prutweer is het heerlijk vertoeven in dit kustplaatsje! Spoor een tent op met een lekkere loungebank en een open haard en je bent helemaal klaar!

De Diana F+ CMYK staat volledig in het teken van de 4 standaard kleuren van de offset printing. Natuurlijk heeft hij alle functies van de originele Diana F+. Met deze eyecatcher heb je zonder twijfel de aandacht van iedereen! Bekijk hem tussen alle andere Diana Clones!

written by pretletterp on 2011-10-28 #places #sea #water #sand #skyline #location #september #strand #nl #beach #netherlands #nederland #dutch #holland #zandvoort #zee #regen #requested #zand #nld #escape-from-the-city #australie #gaspump

More Interesting Articles